algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Quatre setmanes sense Ivan Ramis

Les proves realitzades ahir al central confirmaren una ruptura de grau II a l'adductor esquerre. Rubén en serà l'alternativa

117670
Ramis podria reaparèixer contra el Madrid. | MONTSERRAT T DIEZ

Els pitjors presagis per a Ivan Ramis es confirmaren ahir. El central pobler es perdrà un tram decisiu de la temporada, després que les proves realitzades confirmassin una ruptura de grau II de l'adductor llarg de la cuixa esquerra que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc com a mínim durant quatre setmanes. Ramis es va lesionar en una jugada fortuïta en l'entrenament de dimecres, del qual es va haver de retirar. La lesió, el tercer contratemps muscular que pateix Ramis aquesta temporada, li impedirà jugar contra el València, el Saragossa, l'Osasuna, el Màlaga i l'Athletic de Bilbao. El pobler podria reaparèixer contra el Reial Madrid en una jornada que es disputa entre setmana i en la qual es complirien quatre setmanes justes des de la lesió. La baixa del pobler donarà l'alternativa a Rubén González a l'eix de la defensa formant parella amb el portuguès José Araujo Nunes. Una altra opció seria la de situar-hi Josemi, però és poc probable.

Nou partits

La societat formada per Rubén i Nunes ha comandat la rereguarda vermella en nou ocasions aquesta temporada, cinc en Lliga i quatre en partits de la Copa del Rei. En la competició de la regularitat el balanç és positiu, ja que l'equip va aconseguir tres victòries (1-0 davant el Racing a la jornada 9; 1-0 contra el Vila-real a la 21a i 1-2 davant el Valladolid en la 24a) i dues derrotes (2-0 contra el Madrid en la jornada 17 i 2-1 contra el Xerez a la 20a). Tot i això, les prestacions defensives baixen, perquè en aquests cinc partits el balanç golejador és equilibrat i suma cinc gols a favor i cinc en contra.

A la Copa, Rubén mostrà la pitjor cara, ja que fou el protagonista de dues errades, una contra el Rayo i una altra contra el Getafe, que significaren dos gols encaixats. Tot i això, l'equip sumà dos triomfs (1-0 en la tornada dels setzens de final contra el Valladolid i 0-1 en la tornada dels quarts contra el Getafe) i dues derrotes (2-1 contra el Rayo en l'anada dels vuitens i 1-2 en l'anada dels quarts contra el Getafe) amb Nunes i Rubén a l'eix de la defensa. Tot i les desconnexions del central gallec, que provoquen més d'un ensurt a Dudú Aouate, Rubén també ha demostrat capacitat rematadora en les jugades a pilota aturada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.