nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Futbol de ca nostra

Jornada
Hi ha convocat un curs intensiu gratuït destinat a entrenadors titulats. S'impartirà el pròxim 24 d'abril amb la denominació "Coaching Esportiu" i l'organitza el Comitè d'Entrenadors i l'Institut de Coaching Esportiu. Les places es limiten a un nombre de 30: 20 per a Mallorca, 5 per a Menorca i 5 per a Eivissa i Formentera. El termini d'inscripció acaba el dilluns 19 d'abril. Els objectius de la jornada seran mostrar en què consisteix el Coaching Esportiu, conèixer-ne els principis bàsics, descobrir la utilitat d'aquesta disciplina i practicar com a coach i com a client.

Copa sa Pobla
Aquests són els resultats de les finals del torneig de futbol base de sa Pobla: en categoria sub 10, el Manacor s'imposà al Pollença per 2-1; en sub 12, el duel Poblera-Ferrioler finalitzà 0-2; en categoria sub 14, el Mallorca vencé per 3-0 el CIDE. Enhorabona als campions Manacor, Ferrioler i Mallorca. Mateu Jaume Morey, del Manacor, fou considerat millor jugador de la categoria sub 10, mentre que Pere Antoni Dupuy, del Poblera, ho va ser de la categoria sub 12, i Damià Sabater Tous, del Mallorca, ho va ser de la sub 14. Els millors porters d'aquesta edició varen ser: Xavier Bosch Febrer, del Penya Ciutadella, en categoria sub 10; Damián Vico Van Berkel, de l'Arenal, en categoria sub 12, i Joan Frontera Ferrer, del Pollença, en sub 14. El trofeu a l'esportivitat va ser per a l'Arenal en categoria sub 10, per al Penya Orient en categoria sub 12, i per al CF Ràpid en sub 14.

Mecup 2010
El torneig internacional Mecup 2010, disputat a Menorca, acabà amb la final que jugaren el Mallorca i la Fundació Samuel Etoo, i que guanyà la Fundació per 0-1. Enguany, en la Mecup hi participaren equips molt importants, entre els quals també hi va ser present la selecció balear sub 16. Felicitacions per a l'equip de la Fundació Samuel Eto'o, que finalment aconseguí el trofeu.

Margalidà
El partit entre el Margalidà i el Murer de la jornada passada finalitzà amb un trist balanç, més enllà de qualsevol resultat que reflectís el marcador. I és que Víctor, porter del Margalidà, es trencà la tíbia i el peroné en una topada fortuïta amb Tauler, jugador del Muro. La mala sort acompanyà Víctor en un incident que hauria estat ben normal, com en qualsevol altre partit, si no fos pel tràgic final. Tolo Alós, president del Margalidà, comentà que el jugador va ser operat dissabte i que tot havia anat molt bé dins el quiròfan. Així i tot, Víctor patí dolors molt forts que complicaren el seu primer vespre ingressat després de l'operació. Malgrat que se li havia de posar un guix a la cama, encara s'ha d'esperar que desaparegui el risc d'una infecció. Quan l'enguixin, Víctor podrà sortir de l'hospital, però encara falten uns dies. De moment, el porter del Margalidà ha rebut la visita de Sebastià Escales, president del Murer, acompanyat de Tauler. Des de dBalears volem desitjar tota la sort del món a Víctor i una bona recuperació. Molts d'ànims!

Binissalem
El primer torneig de Pasqua de Binissalem finalitzà amb l'equip local com a campió. El Binissalem s'imposà per 3-0 al Beat Ramon Llull en la final. Enhorabona.

Futbol Sala
La Copa de Primera Nacional B que es disputà a Son Servera fou guanyada pel J. Campaner, que s'imposà per 4-2 al SonRapinya en la final. La competició fou tot un èxit i hi participaren l'R. Ferrer, el Monti-sion, el Cap de Llevant, elSon Rapinya, el Campaner, el Fisiomedia, l'Alcúdia i el Galatzó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.