algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Resultats de Copa del Rei

Recreativo 3
Atlètic de Madrid 0

RECREATIVO DE HUELVA: Bernardo, Córcoles, Troest, Bouzón, Poli, Emilio Sánchez, Vázquez, Pablo Sánchez, Aitor, Fornaroli i Barrales. Candelas per Fornaroli, Antón per Pablo Sánchez i Miguelito per Barrales.

ATLÈTIC DE MADRID: De Gea, Valera, Ujfalusi, Juanito, Domínguez, Camacho, Cleber Santana, Cedric, Jurado, Reyes i Forlán. Raúl García per Jurado, Antonio López per Cedric i Simao per Reyes.

GOLS:
1-0: minut 14, Fornarili.
2-0: minut 24, Barrales de penal.
3-0: minut 87, Candelas.

ÀRBITRE: González González (castellanolleonès). Amonestà el local Poli. Expulsà el visitant Ujfalusi amb vermella directa (20').

L'Atlètic en va tornar a fer de les seves i va caure derrotat al camp del Recre, equip que aquesta temporada ho està passant molt malament a Segona. L'expulsió d'Ujfalusi (20') complicà molt la feina als madrilenys.

Alcorcón 2
Racing 3

ALCORCÓN: Juanma, Nagore, Iñigo López, Borja Gómez, Bermudez, Carmelo, Ernesto, Mora, Vara, David Sanz i Borja. Béjar per Ernesto i Geremy per Borja.

RÀCING DE SANTANDER: Mario, Oriol, Torrejón, Moratón, Christian, Arana, Colsa, Lacen, Oscar Serrano, Xisco i Geijo. Crespo per Oriol, Tchité per Xisco i Luis García per Óscar Serrano.

GOLS:
0-1: minut 31, Christian.
0-2: minut 46, Geijo.
1-2: minut 57, Iñigo López.
1-3: minut 61, Moratón.
2-3: minut 87, Borja Gómez

ÀRBITRE: Ramírez Domínguez (Comitè andalús). Amonestà amb targeta groga el local Íñigo López, i els visitants Oriol, Crespo i Arana.

L'Alcorcón va baixar a la Terra després de ser derrotat a domicili pel Racing (2-3), un resultat amb el qual pràcticament va dir adéu a la seva aventura a la Copa del Rei, on el conjunt madrileny sempre serà recordat per la humiliant derrota que va propiciar al totpoderós Reial Madrid. El Racing va patir en la primera part, però va deixar l'eliminatòria pràcticament sentenciada.

València 1
Deportivo 2

VALÈNCIA: Moya, Miguel, Maduro, Dealbert, Bruno, Marchena, Banega, Joaquín, Mata, Villa i Zigic. Manuel Fernandes per Marchena, Silva per Zigic i Vicente per Mata.

DEPORTIVO: Manu, Laure, Piscu, Ze Castro, Filipe, Antonio Tomás, Sergio, Juan Rodríguez, Pablo Àlvarez, Guardado i Riki. Adrián per Riki, Manuel Pablo per Filipe i Iván Pérez per Antonio Tomás.

GOLS:
0-1: minu 47, Guardado.
0-2: minut 55, Pablo Àlvarez.
1-2: minut 73, Silva.

ÀRBITRE: Velasco Carballo (Col·legi madrileny). Amonestà amb targeta groga els jugadors visitants Marchena i Dealbert i els locals Filipe i Sergio.

El Deportivo de la Corunya va fer una passa de gegant cap als quarts de final de la Copa del Rei i es va imposar per un gol a dos a Mestalla en un partit en el qual va superar l'equip local durant una hora de joc i va sofrir, tanmateix, per mantenir la victòria en la mitja hora final. Amb aquest resultat el conjunt gallec agafa avantatge en una eliminatòria marcada per la rivalitat dels dos conjunts.

Celta 1
Vila-real 1

CELTA: Yael; Víctor, Túñez, Jordi, Hugo Mallo, Jonathan Vila, López Garai, Trashorras, Dani Abalo, Botello i Iago Aspas. Arthuro per Iago Aspas, Saulo per López Garai i Toni per Botello.

VILA-REAL: Diego López, Àngel, Godín, Marcano, Oriol, Eguren, Ibagaza, Cani, Rossi, Escudero i Llorente. Bruno per Ibagaza, Fuster per Escudero i Cazorla per Rossi.

GOLS:
0-1: minut 11, Rossi.
1-1: minut 43, Arthuro.

ÀRBITRE: Turienzo Àlvarez (Col·legio castellanolleonès). Amonestà amb targeta groga el local Jordi i els visitants Oriol i Eguren.

El Vila-real haurà d'esperar al partit de tornada per sentenciar l'eliminatòria contra el Celta, després d'empatar (1-1) a Balaídos un matx en el qual els gallecs varen ser superiors i mereixien la victòria, però la manca d'efectivitat els va privar d'un regal de Reis millor. L'inici dels d'Eusebio Sacristán va ser espectacular. Malgrat la presumible superioritat del rival, el Celta no va renunciar al seu estil de joc i en la primera part va passar per sobre d'un Vila-real totalment desdibuixat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.