algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

El futbol de ca nostra

Preselecció (I)
La Federació de les Illes ha fet pública la segona convocatòria de la selecció balear sub 18 per disputar un partit d'entrenament contra el Platges de Calvià de Regional Preferent. El matx es jugarà el proper dia 4 a les 19.00 hores, al poliesportiu de Magaluf, i Pep Gálvez, el seleccionador, ha cridat 18 futbolistes. Són els següents: Nicolás Baleani, Albert Pons i Bartomeu Campins (Sant Francesc); Rubén Castro, Pere Santandreu i Maties Payeras (Poblera); Víctor Martínez, Abdon Prats, Miquel À. Reynés, Antonio Rodríguez i Gabriel Izquier (Mallorca); Octavi Rexach i Llorenç Gelabert (Ferrioler); Antoni Cortès i Juan F. Mateo (Joventut Sallista); Alexandre Pons i Dustin M. Wolff (Atlètic Balears) i Vernon de Marco (L'Arenal).

Preselecció (II)

També s'ha donat a conèixer la convocatòria de la selecció sub 16 de Mallorca, que dirigeix Joan Nebot, per disputar el torneig Interinsular cadet. Els 16 seleccionats són els següents: Miguel García i Bartomeu Barceló (Mallorca); Lluc Estrany (Manacor), Lluís Franc (Poblera); Rafel Bosch, Bartomeu Jaume, Àngel P. Sánchez i Juan García (Sant Francesc); José Bueno i José L. Fernández (Atlètic Balears); Carlos Pacheco (Cide), Daniel Mateu (Sant Francesc At.), Pere Adrià (Artà); Francisco Hidalgo i Ayrton Páez (Recreatiu de Mallorca) i Emanuel A. Yori (Penya Arrabal).

Interinsular
Demà es disputa al camp del Rotlet del Molinar el trofeu Interinsular, que també servirà de marc per a la trobada de seleccions, a fi de poder començar a organitzar els campionats d'Espanya. El trofeu, que disputaran les categories cadet, infantil i aleví futbol 7, és un triangular que enfrontarà els combinats de Mallorca, Menorca i Eivissa i Formentera a partir de les nou i mitjà del matí. Els partits dels cadets duraran 40 minuts, els d'infantils 35 i els dels alevins, 30.

Vuitens de final
La selecció espanyola sub 17, de la qual forma part el porter mallorquí Yeray Gómez, s'ha classificat per als vuitens de final del Mundial de Nigèria després de derrotar els Emirats Àrabs Units per 1-3 i reforçar el lideratge del grup E, quan encara hi manca una jornada per disputar. La llàstima és que Yeray és el suplent d'Edgar, el porter titular.

L'oportunitat
Així, si Ginés Meléndez, el seleccionador espanyol, ho considera oportú, Yeray podria tenir l'oportunitat de debutar en el Mundial contra Malawi.

Sembrar

La situació econòmica que assola tots els clubs de Tercera de les Balears ha provocat que els diferents responsables hagin canviat la manera de gestionar-los. Si fa un grapat d'anys els equips incorporaven jugadors de qualsevol part de Mallorca i fins i tot de la Península, ara els fitxatges es limiten de cada vegada més a la zona d'influència dels clubs respectius. Així, la majoria de conjunts ha reforçat el seu futbol base perquè nodreixi la primera plantilla. És el que ha fet el Poblera, que amb el juvenil a la Divisió d'Honor espera poder-hi trobar els futurs futbolistes del primer equip.

Clínic

L'Atlètic Balears dugué a terme ahir el seu primer clínic de formació per als al·lots dels equips de prebenjamins, futbol 8 i futbol 7. Sota la direcció del tècnic del primer equip, Àngel Pedraza, i del preparador físic, Pau Albertí, els joves efectius blanc-i-blaus foren alliçonats sobre la tècnica, la preparació física, l'ambientació, la disciplina, la higiene i el comportament necessaris per poder convertir-se en jugadors de futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.