cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El futbol de ca nostra

Adaptació
El Mallorca B visita diumenge dematí el Narcís Sala de Barcelona per enfrontar-se amb el segon classificat del grup III de Segona B, el Sant Andreu. Els dos conjunts són els únics que encara no coneixen la derrota dels quatre grups d'aquesta divisió. Els de Jaume Bauçà, que ahir va comparèixer en una roda de premsa a la ciutat esportiva de Son Bibiloni, són tercers a dos punts dels quadribarrats després de l'empat amb el líder, l'Ontinyent. Per Bauçà, el més destacat del conjunt dirigit per Natxo González i presidit per Joan Gaspart és l'aclimatació a la Segona B. "El Sant Andreu demostra que és un equip adaptat a la categoria, amb un determinat tipus de joc: un joc directe, que accepta el cos a cos, les pilotes aèries i les segones jugades. Però el més important és que cerquen aquest joc perquè volen, no perquè estiguin mancats de qualitat, i ho fan a la perfecció", explicà el tècnic d'un dels equips de referència del grup.

Bon inici
I és que el Mallorca B ha protagonitzat un magnífic inici de temporada, amb cinc victòries i quatre empats. Bauçà no creu que aquest bon començament es pugui atribuir a una única circumstància, sinó que n'hi ha diverses que ho justifiquen. "El bon inici s'explica per diversos factors: el primer, la sensació d'incògnita. Com que som un equip que acaba d'ascendir a la categoria, el grau d'implicació i la intensitat dels jugadors són màxims. El segon, que mantenim el mateix bloc de la temporada amb la incorporació d'un parell de peces. Finalment, que els jugadors han estat capaços de veure que poden oferir una bona imatge. Tot això ens ha ajudat a estar amb les orelles dretes i preparats per a tot", indicà.

Estabilitat
En demanar-li si en el futur es veu a la banqueta de l'Ono Estadi dirigint el primer equip, el tècnic sineuer afirmà que li "agradaria", però sempre que allò que succeís respongués a una situació d' "estabilitat" i no a una de crisi.

 

Darrera hora
Jaume Bauçàno sabrà fins a darrera hora si podrà disposar d'Alberto i de Xisco. Els dos jugadors arrosseguen molèsties i fins després de les proves que se'ls efectuaran avui, no es determinarà si podren ser al Narcís Sala. Els que és segur que no hi aniran seran Sergio Tejera, lesionat, i el porter titular Nauzet Pérez, que arran de la baixa de Germán Lux viatjarà a Madrid amb el primer equip.

Melissa Nicolau
La central mallorquina que milita al Rayo Vallecano ha estat convocada per Nacho Quereda, el seleccionador espanyol femení, per disputar el segon partit classificatori per al Mundial de 2011, contra Àustria. El matx es disputarà avui a partir de les 12.00 hores, a El Arcángel de Còrdova, i les jugadores de Quereda cercaran un triomf que els permeit mantenir les opcions classificatòries.

Vaga a Sóller
Ja fa més d'una setmana que el Sóller de Regional Preferent no s'entrena. I és que els jugadors es pot dir que estan en vaga després de no haver cobrat les dues primeres mensualitats, tot i que la presidenta, Margalida Sánchez, els n'havia garantit el pagament i la no-repetició de la situació que es va viure la temporada passada. Així, la plantilla dirigida per Fernando Cercós arrossega els problemes de cobrament de la campanya anterior, cosa que explica la poca paciència dels futbolistes. En principi, s'esperava que aquesta mateixa setmana s'hi trobàs una solució, però no s'ha concretat. Des de Sóller assenyalen dimarts com a data límit, ja que no es pot continuar en aquesta situació. Ahir, la plantilla es va reunir per veure com afrontaven el compromís d'avui contra el Pla de na Tesa. El que queda clar és que els homes de Cercós donaran la cara per l'equip, encara que faci deu dies que no s'entrenen i més de dos mesos que no cobren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.