El Chelsea apallissa l'Atlètic de Madrid (4-0)

CHELSEA 4
ATLÈTIC DE MADRID 0

CHELSEA: Cech, Belletti, Ivanovic, Terry, Ashley Cole, Essien, Lampard, Ballack, Deco, Kalou i Anelka.
Zhirkov per Kalou en el minut 73, Malouda per Ashley Cole en el minut 75 i Sturridge per Anelka en el minut 78.

ATLÈTIC DE MADRID
: Asenjo, Ujfalusi, Perea, Domínguez, Antonio López, Assunçao, Cléber Santana, Raúl García, Simao, Agüero i Forlán.Jurado per Assunçao en el minut 54, Maxi Rodríguez per Cléber Santana en el minut 65 i Reyes per Simao en el minut 77.

ÀRBITRE
: Florian Meyer (Alemanya). Amonestà Belleti en el minut 85 per part del Chelsea, i Raúl García en el minut 74 i Domínguez en el minut 90 per part de l'Atlètic de Madrid.

L'Atlètic de Madrid complicà molt seriosament la seva continuïtat en la Lliga de Campions, després de sortir golejat (4-0) d'Stamford Bridge davant el Chelsea, en un partit en el qual el conjunt londinenc es mostrà molt superior i guanyà contínuament l'esquena a la feble defensa blanc-i-vermella.Els canvis introduïts per Abel Resino, que inclogueren el sacrifici de Jurado per donar entrada a un altre migcampista d'estil defensiu no funcionà i el conjunt matalasser es va veure incapaç de frenar els constants atacs dels blues.

Salomon Kalou mostrà el camí del triomf al Chelsea marcant els dos primers gols, Lampard sentencià amb el tercer i Perea certificà el desastre anotant el quart gol a pròpia porta. Fou una derrota molt contundent que deixa gairebé fora de la Lliga de Campions l'equip madrileny. Combinacions ràpides, caigudes a banda de Nicolás Anelka i incorporacions de Cole a l'atac, el Chelsea posà en joc més armes de les que l'Atlètic era capaç d'afrontar. No tardà a evidenciar-ho, ja que en el primer quart d'hora de joc ja disposava a favor seu d'un gol anul·lat i un altre de perdonat. La resistència de l'Atlètic només durà fins al minut 41, quan Kalou culminà una gran jugada per banda esquerra del Chelsea amb l'1-0. En la represa els madrilenys foren una jugueta en mans del Chelsea.