algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Duel morbós a Madrid

Els blancs, amb l'exmilanista Kaká com a estendard, reben un Milan envellit i en hores baixes

Tant el Madrid com l'AC Milan arriben amb baixes al duel que els enfrontarà avui dimecres en el grup C de la Lliga de Campions, encara que sí que jugarà el brasiler Kaká en l'alineació blanca contra al seu exclub.
Amb el portuguès Cristiano Ronaldo ja descartat per lesió, el Madrid espera una bona actuació del brasiler Kaká.
Pel que fa a l'AC Milan, no podrà disposar del porter Marco Storari -serà reemplaçat pel brasiler Dida- ni del migcampista Gattuso, que tenen molèsties en una cuixa i en un genoll, respectivament. A més, la llista de lesionats del Madrid inclou l'argentí Gago, el davanter Van Nistelrooy i el defensa alemany Metzelder.
De la mateixa manera, hi ha quedat descartat el migcampista Guti, que no està al cent per cent físicament, encara que dilluns es va entrenar amb normalitat després de recuperar-se d'un problema de turmell, segons afirmà el tècnic xilè Manuel Pellegrini.

L'AC Milan, que va patir una inesperada derrota per 1-0 al seu camp davant el modest FC Zuric de Suïssa, ha passat conflictes amb el nou entrenador, Leonardo, encara que la victòria de diumenge per 2-1 contra la Roma ha disminuït lleugerament la pressió. Kaká, que s'enfronta per primera vegada amb el seu antic equip, en destacà ahir la fortalesa, com també la bona combinació de jugadors joves i veterans. Per la seva banda, el defensa Albiol creu que les fluixes actuacions del Milan en la Sèrie A aquesta temporada seran irrellevants quan comenci el partit.

Alineacions probables.
Reial Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Granero, Xabi Alonso, Lass, Diarra, Kaká, Raúl, Benzemá.

AC Milan
:
Dida, Oddo, Nesta, Silva, Zambrotta, Abate, Pirlo, Ambrosini, Pato, Inzaghi i Ronaldinho.

Àrbitre
: Frank de Bleeckere (Bèlgica).

Estadi
: Santiago Bernabéu.

Hora
: 20.45.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xaume, fa mes de 14 anys
FORZA MILAN...!!!!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente