algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El futbol de ca nostra

Exitosa presentació
En motiu de la presentació dijous de les plantilles de la Penya Arrabal, varen assistir a l'acte multitud de representants del futbol balear. Tomeu Vidal, el president del Mallorca; Biel Serra i Santi Menéndez, de l'IMEN; Miquel Bestard, president de l'FFIB, i òbviament Toni Planas, conegut com a Tatxa, el president del club, en són alguns exemples. El mateix Tatxa ens conta que la presentació va ser increïble, un èxit. Entre totes les plantilles hi havia devers 500 jugadors i en total entre 1.100 i 1.200 persones. A més, un nombrós públic va presenciar el partit amistós que es va disputar entre el Juvenil DH del Mallorca i l'equip Preferent de la Penya. Planas agraïa a tots els assitents la seva presència i es mostrava, en el parlament, il·lusionat amb el futur del club.

Futur
D'això també en vàrem parlar. I d'il·lusió, perquè Tatxa creu que la plantilla està formada per bons futbolistes i que el club disposa, entre d'altres, d'un coordinador, Jordi Horrach, que, tot i la seva joventut, és un gran amant del futbol i que, a més, en té bons coneixements. El president està convençut que l'equip lluitarà pels primers llocs de la classificació, aquells que donen dret a jugar la lligueta d'ascens. Considera que té un equiparro però amb un petit handicap: que són jugadors molt joves que els pot afectar la pressió que rebin dels aficionats dels conjunts rivals, especialment en alguns pobles. Amb tot, confia en els seus perquè practiquen un gran futbol. D'altra banda, també té posades les esperances en l'equip del Juvenil A, ja que espera que enguany pugui lluitar pel títol. Veurem què passa.

Partit clau
El Fisiomedia Manacor de futbol sala debuta aquest dissabte al poliesportiu Miquel Àngel Nadal a les 19 hores davant del Puertollano Restaurante Dacho, un dels favorits del grup Sud de la Divisió de Plata. El Manacor està obligat a guanyar aquest partit, si vol afrontar amb tranquil·litat el derbi de la setmana que ve, davant el Gasifred d'Eivissa.

Tensió
Segons alguns mitjans de comunicació, un parell de jugadors de la del Margalidà que formen part de la plantilla de la temporada passada podrien estar plantejant-se si denunciar el club per impagament. Segons aquestes informacions, el mateix club els deu tres mesos de salari. La versió del president del Margalidà, Tolo Alós, és diferent. Assegura que sí és cert que deuen doblers, però que corresponen a dos mesos i no a tres. Així mateix, ens diu que fa devers una setmana es va reunir amb 4 futbolistes d'aquella plantilla i que els va dir que, tal com havien fet en altres ocasions, quan el club pogués, els ho tornaria. Desconeix, ens manifesta, si el volen denunciar o no. Tanmateix, creu que no cal arribar a aquests extrems, ja que, si hi ha voluntat per les dues parts (i per la seva assegura que n'hi ha), el problema es resoldrà. Ho anirem seguint i tant de bo sigui així.

Qüestions únicament esportives
Parlem de futbol, que és, en el fons, allò que ens agrada, i de la situació del Margalidà, actualment 14è en la classificació amb 5 punts. Diu Alós que, a part dels 4 equips d'amunt, el seu conjunt és dels altres que lluitarà per salvar la categoria. Defineix l'equip com a bo però excessivament jove, que en alguns duels se'ls nota molt la falta d'experiència. És mal de dir, opina, si el Margalidà se salvarà o no. Encara és prest. Creu, això sí, que per Nadal tindran ja una idea més concreta de quin és el nivell real de la plantilla. Esperarem, idò, a menjar els torrons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.