algo de nubes
  • Màx: 13.22°
  • Mín: 7.77°
13°

El futbol de ca nostra

Tots feim futbol
Després del gran èxit que va tenir la primera edició de la lliga Tots feim futbol, enguany es repetirà l'experiència. És una competició de característiques especials, ja que els conjunts estan integrats per persones amb patologies mentals, problemàtiques d'exclusió social i altres dificultats, juntament amb persones sense cap situació especial. La lliga és un projecte terapèutic en salut mental i d'integració social, desenvolupat per l'àrea de Salut Mental de Gesma (Gestió Sanitària de Mallorca) amb el suport de la Conselleria de Salut i Consum, d'Esports i Joventut i de l'Ajuntament de Palma. La lliga la disputaran 10 equips, que englobaran més de 250 persones, des d'aquest mes de setembre fins al maig. Una de les novetats és la creació d'un blog des d'on es podran seguir els resultats actualitzats: http://totsfeimfutbol.mforos.com.

Cúmul

El Ferrioler no està tenint el millor inici de campionat. Els blaus, que juguen a l'exili de Son Malferit per les obres de remodelació del camp de Son Ferriol, encara no han aconseguit sumar cap victòria. Xavi Ferriol, el tècnic ferrioler, té clar que amb feina tot es pot aconseguir, però que de moment encara no s'ha aconseguit conjuntar el bloc. I és que Ferriol s'ha trobat amb un cúmul de circumstàncies que han fet dificultar l'inici del campionat. En primer lloc, com a la resta de categoria, el club ha disminuït el pressupost, cosa que ha provocat un canvi de mentalitat. En conseqüència, els jugadors que s'han fitxat són joves, molts procedents del juvenil que encara no s'han adaptat a la categoria. I, finalment, el mateix entrenador. Ferriol encara no ha trobat el sistema més adequat, ja que com reconegué no és el mateix ser el segon que posar-se al capdavant del conjunt. Tot i això, Ferriol no vol que semblin excuses. D'aquesta manera, la feina i la dedicació serà la recepta que intentarà portar a terme.

Sergi Rojals

Un dels jugadors amb més experiència del Ferrioler, Sergi Rojals, va decidir no jugar aquesta temporada. El migcampista, que no realitzà la pretemporada per problemes físics, va estimar, per motius personals, penjar les botes. El curiós és que la decisió ha arribat després de cinc jornades disputades.

Entrenant
El Ferrioler té entrenant Toni Martí a les seves files. El central mallorquí encara no té fitxa però quan es cregui oportú podria ser una gran incorporació pel conjunt de Xavi Ferriol.

L'únic
El S'Arracó de Primera Regional és l'únic equip del futbol illenc, juntament amb el Serverí, que compta els seus partits per victòries. Els homes de Toni González han protagonitzat un inici fulgurant, que fins i tot ha sorprès el mateix tècnic. Una de les claus d'aquesta arrencada és que el conjunt conserva la base de la temporada passada. 15 jugadors que la campanya passada militaven a Preferent, enguany continuen a les seves files. A més, s'han incorporat a set juvenils (procedents de l'Andratx i del Son Caliu) que estan oferint un gran nivell. Per González no es pot marcar un objectiu perquè encara no es pot establir un nivell del que pot donar de sí l'equip i del potencial de la resta de rivals. El que queda clar és que tot allò que se sumi en aquesta inèrcia positiva pot ser clau per intentar retornar a Preferent.

Cercós
El Sóller no arranca, però això no és disculpa per canviar el cognom de l'entrenador, tal com aparegué ahir publicat en aquesta secció. Dèiem que el tècnic solleric era Fernando Crespí, quan el seu nom és Fernando Cercós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.