algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Chelsea i Tottenham lluiten pel lideratge de la Premier

El Tottenham i el Chelsea guanyaren els seus respectius compromisos de la tercera jornada de la Premier League anglesa i perllongaren així el torcebraç que han mantingut fins ara pel lideratge de la competició.
El Tottenham, que fa un any era a la part baixa i que ara lluita per evitar el descens, ha començat amb força el curs i compta els partits per triomfs. Va treure els tres punts del camp del West Ham United, gràcies a un gol d'Aaron Lennon quan faltaven deu minuts per al final. El migcampista arrodoní la remuntada de l'equip de Harry Redknapp, que tingué el marcador en contra en tornar del descans, quan Carlton Cole avançà el grup local.
Tampoc no fallà el Chelsea.

El bloc de l'italià Carlo Ancelotti superà el Fulham amb diferència a domicili. Didier Drogba aplanà el camí a la mitja hora de joc i l'internacional francès Nicolas Anelka va sentenciar l'enfrontament en el darrer quart d'hora. El panorama és fosc per a l'Everton. Sense Mikel Arteta, que encara es recupera de la greu lesió que patí el darrer curs, el conjunt de Liverpool s'ha convertit en el coer de la taula anglesa, ja que no ha estat capaç de sumar cap punt en els dos partits que ha jugat. En aquesta ocasió, va sortir malparat de la seva visita al camp de l'ascendit Burnley, que va guanyar el seu segon enfrontament de la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.