algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

El pitjor inici

Manzano manté el desafiament al conseller delegat Javier Martí Asensio. Avui arriba Bruno China i el tècnic ha donat dos dies de descans a la plantilla

Nervis i tensió. Gregorio Manzano manté el desafiament al conseller delegat Javier Martí Asensio, però el Reial Mallorca espera avui l'arribada a Palma del migcampista portuguès Bruno China. Manzano no el vol. El futbolista jugà ahir els noranta minuts en la derrota del Leixoes, però, si no hi ha res de nou, passarà avui la revisió mèdica a Palma. L'equip deixà una mala imatge a Llevant, on semblà que Manzano volia evidenciar que necessita els "seus" reforços. A més, l'entrenador ha donat dos dies de festa a la plantilla per continuar pressionant i no haver de dirigir el portuguès. El Reial Mallorca no ha pogut començar pitjor la temporada 2009/2010. Superada la incertesa per saber qui seria el nou propietari de la Societat Anònima, els problemes i les dificultats no han abandonat l'entitat.

Les incorporacions de Bruno China i de Rubén no han satisfet el tècnic, que reclamava Javi Fuego i exigeix encara Camuñas i Borja Valero. Les dures crítiques de Manzano al conseller delegat, Javier Martí Asensio, provocaren que el Mallorca s'arribàs a plantejar, fins i tot, la destitució del tècnic. Finalment, tal com succeí la temporada passada amb Vicenç Grande a la presidència, una qüestió econòmica va fer possible la continuïtat de l'entrenador. En tot cas, és clar que la propietat ja ha perdut la confiança en Manzano. La relació està deteriorada i recuperar la bona sintonia sembla impossible. Així, si el Mallorca, tal com succeí la temporada passada, tingués un mal inici, Manzano seria acomiadat. No pot descartar-se que el Mallorca, finalment, decideixi acabar amb la relació contractual que avui l'hi uneix. En tot cas, Martí Asensio té clar que Manzano no ha de marcar el temps dels esdeveniments de l'entitat. És a dir, que si la destitució ja està decidida, s'executarà únicament i exclusivament quan la propietat ho consideri més oportú.

Esperant que arribin més fitxatges

Malgrat la tempesta que aixecà l'anunci de la incorporació del portuguès Bruno China a les files vermelles i l'arribada del central Rubén González, el Mallorca continua treballant en el mercat per aconseguir nous fitxatges que puguin tancar la plantilla del club illenc per a la temporada 2009/2010. Qui està descartat és Javi Fuego, ja que havia de cobrir la plaça de Bruno China, fins ara jugador del Leixoes. Encara que Gregorio Manzano afirmà que no necessitava cap migcampista defensiu, el tècnic andalús sí que estava disposat a rebre amb els braços oberts Javi Fuego. Però s'haurà de conformar amb Bruno China, nomenat el millor migcampista defensiu de la lliga portuguesa.

En el club vermell continuen pendents tant de Borja Valero com de Camuñas. En el cas de Borja Valero, l'acord hi és total i la seva primera opció és venir al Mallorca. Això sí, el West Bromwich Albion demanaria uns 450.000 euros pel migcampista madrileny. Els posicionaments estan més allunyats entre el Mallorca i el Recreativo de Huelva, l'actual equip de Camuñas. El club andalús vol uns 900.000 euros pel jugador, mentre que el Mallorca no estaria disposat a pagar-ne més de mig milió. Una altra posició que queda per cobrir és la de lateral dret. El nom que sorgí a la llum en aquest cas va ser el del brasiler Felipe Mattioni, propietat del Milan. El capítol dels fitxatges és, així, un altre dels fronts oberts de l'actualitat mallorquinista.

Tomeu Vidal intenta tranquil·litzar els ànims

El president del Reial Mallorca, Tomeu Vidal, es desplaçà ahir a València per estar amb l'equip i, de passada, aprofitar per tranquil·litzar els ànims al club. Aquesta ha estat la primera vegada que el misser palmesà ha acudit a una cita esportiva de l'equip vermell des que n'és el màxim representant institucional. El cap d'expedició del Mallorca a València fou Toni Prats, malgrat que encara no se sap qui exercirà aquesta funció durant la temporada 2009/2010. Per part seva, les paraules de Tomeu Vidal abans del matx foren plenament conciliadores. "La Lliga està a punt de començar i és lògic que hi hagi nervis", digué el president vermell. "Estam tancant els fitxatges necessaris i en aquests moments no és gens estrany que hi hagi friccions", afegí. A més, Tomeu Vidal assegurà que avui "arribarà Bruno China" per passar la pertinent revisió mèdica, prèvia a la presentació del portuguès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per peremateu, fa mes de 14 anys
Manzano i Martí Asensio, feis el favor de tenir una mica de respecte per la institució i els aficionats de veres...
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente