muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Manzano explota i Martí Asensio acota el cap

L'entrenador andalús carregà contra el fitxatge del portuguès Bruno China i acusa el nou conseller delegat de no atendre les necessitats de l'equip amb vista a la nova temporada

El canvi de propietat al Reial Mallorca, lluny de portar la tranquil·litat a l'entitat, ha convertit el club palmesà en un polvorí i ahir el seu entrenador, Gregorio Manzano, va encendre la metxa de la discòrdia. El tècnic carregà contra la gestió del nou conseller delegat, Javier Martí Asensio, el qual, en lloc de plantar cara a l'andalús, va amagar el cap darrere dels micròfons de la sala de premsa de Son Moix a l'espera que "el pas del temps tranquil·litzi les coses".

Poc ha durat l'alegria a la casa vermella. Després que el club anunciàs dijous passat l'arribada dels primers i desitjats, o no tant, fitxatges de la temporada, s'ha desfermat una lluita oberta entre la nova propietat del club i l'entrenador, Gregorio Manzano.

El primer senyal de dissensió aparegué dijous vespre, poc després de l'anunci per part de la propietat de la incorporació del portuguès Bruno China, del qual ni el director esportiu del club, Nando Pons, ni Manzano, ni el representant del tècnic, Manuel García Quilón, no sabien res. El Mallorca acabava de perdre davant l'Albacete per 3-2 quan les càmeras d'IB3 Televisió captaren una discussió entre el conseller delegat i el tècnic. No es va poder sentir res del que digueren, però els gestos tant d'un com de l'altre no deixaren dubtes que allò no era una conversa amistosa.

L'entrenador andalús, en lloc de pensar-s'ho millor durant la nit, o precisament tot el contrari, es destapà ahir amb unes declaracions explosives en contra del fitxatge del jugador del Leixoes. "Hi ha un problema molt gros. El president del Leixoes vol que jugui diumenge que ve amb ells i, si ha de jugar amb algú, ha de ser amb nosaltres, que som l'equip que li ha fet l'oferta. Jo per aquí no passaré", manifestà Manzano.

"Si el jugador no és aquí com a molt tard demà -per avui- jo no hi comptaré. No es repecten els interessos ni els drets del Mallorca", digué el tècnic, qui insistí que, si el jugador no és a disposició seva per al partit amistós de diumenge contra el Llevant, no hi comptarà.

A més, Gregorio Manzano acusà la nova propietat de no tenir en compte les prioritats de l'equip i que el fitxatge de Bruno China no hi respon. "No l'hem de menester, tenim unes prioritats que no s'estan atenent i un jugador en aquesta posició -mig centre- no el necessitam", explicà, per deixar després ben clar que si arriba tal com han pactat els clubs, després de diumenge, serà "en contra de la meva opinió".

Per la seva banda, Javier Martí Asensio va arribar a Mallorca ahir horabaixa per tancar la contractació de Rubén González, en un dia que, segons el conseller delegat, havia de ser feliç per la firma de la primera incorporació vermella. Però la seva cara en entrar a l'estadi de Son Moix deixava ben clar que aquest no era el dia que ell havia imaginat.

Després de tancar el fitxatge amb el jugador i el seu representant, Manuel García Quilón, el mateix que Manzano però diferent del de China, Martí Asensio acompanyà el defensa en el seu primer acte com a mallorquinista.

Poc va durar l'atenció sobre el nou jugador vermell i tot d'una el centre de la roda de premsa se centrà en les declaracions prèvies de Manzano. Aquí, el conseller delegat confessà que li havien contat el que havia dit l'entrenador, però no va voler manifestar-s'hi "fins que no les senti per mi mateix", explicà.

Martí Asensio va dir que no considera que hi hagi crisi per les declaracions de Manzano i que confia a poder resoldre el malentès "d'aquí a cinc minuts", quan parli amb el tècnic. Malgrat tot, indicà que ho deixaria per avui "perquè es tranquil·litzin les coses", i lluny de plantar cara al tècnic i posar-lo en el seu lloc refermà la seva confiança en l'andalús. "No puc portar sempre el que vol l'entrenador, però ell és intel·ligent, una gran persona, i potser avui -per ahir- s'ha equivocat".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per juan, fa mes de 14 anys
Manzano molt be ja esta be que aquests empresaris vulguin comendar
Manzano es un caballer i un senyor i Mallorca no podra mai agrair-li tot el que ha fet per el Mallorca i ha tengut que agontar
Endavant Manzano
Valoració:1menosmas
Per Foraviler, fa mes de 14 anys
si amb l'equip que té enguany, no baixen a segona divisió, li podeu fer un monument. Pomera! tira des planter
Valoració:4menosmas
Per J.M., fa mes de 14 anys
Manzano: on són tots aquells equips que et pretenien?. Que el teu soci cridi a algún i et reclami, et perdonarem la claussula. Fora ja, inutil.
Valoració:3menosmas
Per Pessoa, fa mes de 14 anys
El dia que aquest senyor se'n vagi obriré aquell bòtil de vi de l'any 70 que guardava per ocasions especials. Aquesta, bé que ho valdrà.
Valoració:4menosmas
Per antoni, fa mes de 14 anys
En Mansano des collons lo que ha de fer es partir i deixarmos en pau i aixi a lo millor jugaria qualque jove de sa pedrera. si fos entrenador del barsa en Messi ecara no hauria debutat.
Valoració:5menosmas
Per Antoni, fa mes de 14 anys
Començam be!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente