nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'Athletic en vol la 2a

L'equip basc lluitarà per aconseguir el seu segon títol en aquesta competició 25 anys després d'assolir-ne el primer

L'Athletic Club de Bilbao afronta la Supercopa d'Espanya, que avui viurà el seu primer capítol a San Mamés amb el partit d'anada entre l'equip blanc-i-vermell i el Futbol Club Barcelona, amb la intenció d'aconseguir el seu segon títol en aquesta competició vint-i-cinc anys després de fer-ho per primera i única vegada.

La final de la Copa del Rei del 13 de maig passat serví perquè el Barcelona destrossàs les il·lusions dels bascos i els fes tornar a la crua realitat.

L'equip biscaí, immers en la competició des de fa més de dues setmanes a causa de les prèvies de la Lliga Europa, tracta de trobar arguments per convèncer-se que la fita és possible.

Caparrós alinearà el seu bloc titular, encara que el tècnic tampoc no perd la perspectiva del transcendental partit de dijous a Bilbao davant el Tromso noruec en l'anada de la darrera ronda que dóna accés a la Lliga Europa.

Per la seva banda, el FC Barcelona del triplet, dos mesos i mig després del seu darrer partit oficial, la final de la Lliga de Campions de Roma, torna a la competició per disputar el primer títol de la temporada, la Supercopa, en l'obertura del segon capítol de l'era Guardiola. El tècnic català, identificat com el gran artífex de la resurrecció del Barça i arquitecte d'una històrica col·lecció de títols -Lliga, Copa i Lliga de Campions-, inicia la seva campanya més exigent amb el deure de mantenir la tensió competitiva i d'evitar la relaxació.

Amb la idea de recollir com més títols millor i d'igualar el Reial Madrid en el palmarès de la Supercopa, el Barcelona viatja a Bilbao disposat a mantenir la seva hegemonia en el futbol espanyol.

Guardiola, que continua esperant incorporacions, està obligat a gestionar una plantilla massa curta. Per al partit de San Mamés no podrà disposar del suec Zlatan Ibrahimovic ni d'Andrés Iniesta. Probablement, tampoc no hi serà Leo Messi. La participació del francès Thierry Henry és dubtosa i el mexicà Rafa Márquez tampoc no jugarà aquest partit contra l'Athletic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.