cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

El futbol de ca nostra

Inverfutbol
L'Atlètic Balears continua reforçant la seva plantilla amb vista a la nova temporada. Gràcies a l'acord de col·laboració amb la companyia Inverfutbol -propietat de l'empresari Bartomeu Cursach-, el club de la via de cintura s'ha assegurat que dos dels jugadors més emblemàtics de la temporada passada, com són el defensa central Ivok i el migcampista Lawao, futbolistes internacionals amb Nigèria, tornin a militar en la primera plantilla del conjunt blanc-i-blau. A més a més, el golejador Peter acaba de finalitzar la seva participació amb la selecció sub 21 nigeriana i ja és a l'Illa per posar-se a les ordres de l'entrenador del conjunt blanc-i-blau, Pere Mariano.

Jaume Rigo
Avui es presenta el llibre 75 anys de futbol a s'Alqueria Blanca, 1934-2009, de Jaume Rigo Rigo. L'acte tindrà lloc a les 21.30 hores, a la placeta de les Rocasses de s'Alqueria Blanca. La publicació té el patrocini del CE de s'Alqueria i la Federació de Futbol de les Illes Balears. La presentació serà a càrrec de Sebastià Oliver i hi intervindran el president de la FFIB, Miquel Bestard; el president de l'associació cultural Es Majoral de Calonge, Jaume Vallbona, i la batlessa de s'Alqueria Blanca, Catalina Rigo.

Sant Roc
A partir de demà divendres, el camp de s'Alqueria Blanca serà l'escenaria del V Torneig de futbol de Sant Roc, emmarcat en les festes patronals i organitzat pel CE de s'Alqueria. L'acció començarà demà a les 20.00 hores amb el partit S'Alqueria-Mallorca. El conjunt dirigit per Rafa Pérez s'enfrontarà amb el Mallorca de Segona Divisió B de Jaume Bauzà per un lloc a la final. Dissabte, a les 18.00 hores, el Santanyí i el Montuïri, dos dels equips capdavanters la temporada passada a Tercera, es disputaran l'altra plaça per ser presents al darrer acte, que tindrà lloc diumenge a les 19.45 hores. El guanyador s'unirà en el palmarès al Manacor, al Ferrioler i al Santanyí -aquest en dues ocasions- con a vencedors del torneig.

Fitxatges
El Santa Eulària eivissenc presentà ahir el davanter Raúl Salas com a nou jugador de l'entitat. Salas arribà dimarts a l'Illa i ahir va ser presentat a la resta de la plantilla. El davanter, de 29 anys, té experiència a Segona Divisió B i ha militat anteriorment en equips com el Conquense, el Lanzarote, l'Alcoià, l'Eldenc i l'Hospitalet. D'altra banda, l'atacant mallorquí Llorenç Llull ha abandonat la disciplina del Santanyí per firmar amb l'Alzira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.