cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El futbol de ca nostra

Duels de pretemporada
Aquest cap de setmana foren molts els equips de les Illes que disputaren partits amistosos com a preparació per a la temporada que ve. El Mallorca B s'imposà per 0-2 a casa de l'Alcúdia. L'independent guanyà per 0-1 l'Esporles a Son Quint. Manacor i Santanyí empataren sense gols, igual que la Penya Esportiva Santa Eulària i el Sant Rafel. Per acabar, el Ferrioler donà una alegria a la seva afició i aconseguí el triomf davant l'Arenal per 2-0.

A. D. Inca

L'A. D. Inca ja té la seva peça angular. Toni Obrador arriba a la banqueta del club procedent del Fisiomedia Manacor B, amb una dilatada experiència com l'entrenador mallorquí amb el millor palmarès dels darrers anys en categoria Sènior.

Homenatge
Diumenge vespre el Lloret va homenatjar Antoni Coll, expresident del club i polític mallorquí, que ens deixà el passat 11 de juliol. L'acte consistí en un partit contra el Pina i en la lectura d'un manifest en memòria d'una de les persones que més lluità per l'equip. Des del club s'ha transmès una petició a l'Ajuntament del poble perquè el camp de futbol de Sa Comuna passi a dir-se Antoni Coll, en record seu.

Collera
El Collera continua treballant per afrontar la temporada 2009/2010 a Tercera Divisió. El president del club del Coll d'en Rebassa, Pep Forteza, confirmà que aquesta setmana arribaran alguns fitxatges per reforçar la plantilla de l'equip. El cos tècnic del Collera està treballant de valent aquests dies per dissenyar un projecte que permeti afrontar la campanya a Tercera amb solvència. Ja queda poc temps perquè es comencin els primers moviments.

Melisa Nicolau

La jugadora mallorquina Melisa Nicolau, que milita a les files del Rayo Vallecano de la Superlliga Femenina, encara aquesta temporada amb molta il·lusió, sobretot tenint en compte que el seu conjunt, que es proclamà campió la campanya passada, enguany tindrà l'oportunitat de disputar la Champions. La llàstima és que la futbolista no tindrà l'ocasió d'enfrontar-se amb l'ascendit Collera, ja que el Rayo i l'equip mallorquí no jugaran en el mateix grup. Això sí, si el Collera fa una bona temporada, tal vegada es podrien trobar en la lluita pel títol. Melisa Nicolau començà la pretemporada amb el seu equip dilluns passast. Les jugadores del Rayo es desplaçaren a Segòvia per preparar el curs que ve. Una vegada que tornin a Madrid, cal treballar més intensament que mai.

At. Balears (I)

L'Atlètic Balears continua fent feina per a la pròxima temporada. En el club de la via de cintura hi ha molta satisfacció després del bon paper fet contra el Binissalem. Ara només queden fer tres incorporacions per completar el disseny de la plantilla. L'objectiu a seguir serà el de tornar a Segona B. En paraules del president blanc-i-blau, Fernando Crespí, "si no es perseguís aquest objectiu, no seríem l'Atlètic Balears".

At. Balears (II)
Les qüestions legals en les quals es troba immers l'equip de la via de cintura continuen avançant als jutjats. Poc més se'n pot saber, ja que els advocats han recomanat, tant a Fernando Crespí com als altres dirigents, que no facin declaracions ni comentin com evolucionen aquests assumptes. L'únic que es pot intuir és que a poc a poc aniran sortint moltes coses relacionades amb el conflicte que el club manté amb Jeroni Petro, l'actual president de Procampo, l'Associació de copropietaris de l'Estadi Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.