• Màx: 19°
17°

El Madrid acaba el periple pels EUA amb un còmode triomf

Els nord-americans varen saber mantenir la porteria a zero durant la primera part

DC UNITED 0
REIAL MADRID 3

DC UNITED WASHINGTON: Wicks, Janicki, Jakovic, Burch, Pontius, Gómez, Olsen, Wallace, Fred, Moreno i Luciano.
Kocic per Wicks, Jacobson per Olsen, Szetela per Pontius i Simms per Moreno

REIAL MADRID
: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Drenthe, Ronaldo, Xabi Alonso, Sneijder, Granero, Kaká i Higuaín.
Raúl per Sneijder, Robben per Ronaldo, Garay per Xabi Alonso, Guti per Kaká, Torres per Arbeloa, Negredo per Higuaín, Dudek per Casillas i Metzelder per Albiol.

: Aristeu Tavares (EUA).

El Reial Madrid va tancar el seu periple pels EUA amb una còmoda victòria contra el DC United de Washington per 0-3. Els homes de Manuel Pellegrini sentenciaren el partit en la segona part després d'un ensopit primer acte. L'argentí Gonzalo Higuaín marcà dos gols i l'holandès Arjen Robben, un altre de magnífic. Els jugadors d'ambdós conjunts guardaren un minut de silenci en memòria del malaurat Dani Jarque abans de començar l'enfrontament.
Els nord-americans varen saber mantenir la seva porteria a zero durant la primera part, en la qual els homes de Manuel Pellegrini es mostraren espessos. Allò més destacat va ser la reclamació d'un penal sobre Cristiano Ronaldo, que va caure davant el porter.

L'entrada de Robben en la segona meitat canvià la fesomia de l'equip, que trobà més espais davant un DC United que, a mesura que passaven els minuts, es diluïa. Higuaín per partida doble, primer desfent-se del rival a la frontal i definint, i després aprofitant una centrada de Robben, i el mateix holandès, amb una excel·lent vaselina en dos tocs varen sentenciar el duel.