algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

El futbol de ca nostra

Desfeta a l'Eivissa
El gran projecte italià de l'Eivissa se n'ha anat en orris. L'AFE confirmà ahir que l'equip pitiús no ha saldat els deutes amb els jugadors de la campanya passada i perdrà la categoria d'equip de Tercera Divisió. Ara falta veure què passarà amb el club eivissenc, si jugarà a la regional pitïusa o si finalment desapareixerà. Cal recordar que un grup d'inversors italians s'havia fet càrrec del club i que havien anunciat un projecte per portar l'equip a Segona Divisió. Això no obstant, tot ha acabat abans de començar.

Tercera Divisió
Ahir horabaixa, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, es reuní amb el seu equip per estudiar el reglament i dictaminar quin serà l'equip encarregat de substituir la Societat Esportiva Eivissa a Tercera. Els candidats més probables serien els quatre equips que disputaren la lligueta d'ascens a Tercera i que quedaren pel camí: Collera, S'Horta, Margalidà i Sóller. El primer seria el que tindria més opcions, ja que va ser el millor classificat a la Lliga dels quatre. Tot i això, tampoc no es pot descartar que hagi de ser un equip eivissenc el que substitueixi la Societat Esportiva. Si finalment hi puja un conjunt mallorquí, seria una bona notícia per a Regional Preferent, perquè tornaria a tenir 20 equips i no n'hauria de descansar un per jornada.

Adéu a Miquel Vilar
Un dels porters llegendaris del futbol illenc i espanyol Miquel Vilar ens va deixar ahir a 74 anys després d'una llarga malaltia. Pollencí de naixament, es va donar a conèixer al Constància i al Felanitx. Va debutar amb el Mallorca a Primera Divisió, on defensà la porteria del Cartagena, el Ceuta, l'Elx i el Betis. Una llàstima per al futbol de les Illes.

El mateix bloc
El Llubí de Primera Regional afronta una nova temporada amb el mateix bloc, amb el qual aconseguí ascendir des de la Tercera Regional. Els llubiners, dirigits per Jaume Pons, començaren el treball de pretemporada aquesta mateixa setmana després d'haver debutat dissabte contra el Poblera en motiu de les festes. Els locals perderen per 2-4 davant un conjunt pobler més rodat i acoblat.

Incorporacions
El Llubí ja ha concretat quatre incorporacions per suplir les tres o quatre baixes obligades que ha tingut respecte a la temporada passada. Els migcampistes Mateu Alorda (procedent del Margalidà) i Miquel Pons, el lateral esquerra provinent del Sallista (que no va entrar als plans de Nico López al Constància), Miquel Figuerola i el davanter Darío (ex del Margalidà) ja formen part del planter llubiner. A més, el club es troba en converses per fitxar l'ex del Constància Hurtado.

Ampliació
L'Sporting Maonès ha ampliat el termini de la campanya de captació de nous socis, posada en marxa el mes de juliol. Amb un preu de 165 euros cada abonament, durant el mes passat el club va fer 360 nous socis. Així, actualment l'Sporting disposa de 630 socis.

Donació de sang
Els àrbitres de futbol de les Illes faran donació de sang durant les jornades tècniques, que tindran lloc a Selva aquest cap de setmana. El president de l'Associació de Donants de Sang de Mallorca, Llorenç Vallori, va agrair aquesta iniciativa en un acte duit a terme a la seu de la FFIB, on va estar acompanyar per Miquel Bestard, president de la FFIB, i Bartomeu Riera Morro, president del Comitè d'Àrbitres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.