nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Cléber pot ser el primer reforç

El migcampista brasiler, un dels jugadors clau en els esquemes de Gregorio Manzano la temporada passada, en la qual jugà a l'Illa cedit per l'Atlètic de Madrid, negocia el seu retorn al Reial Mallorca

El migcampista Cléber Santana es podria convertir en el primer reforç del Reial Mallorca amb vista a la temporada 2009/10 si fructifiquen les negociacions iniciades ahir.

El futbolista brasiler, que la temporada passada ja jugà a l'Illa cedit per l'Atlètic de Madrid, sempre ha manifestat públicament el seu desig de tornar a vestir la camiseta del Mallorca si no entrava en els plans del tècnic matalasser, Abel Resino. Per tant, no és d'estranyar que no s'ho pensàs ahir dues vegades a l'hora d'agafar un vol cap a Palma per negociar personalment amb Nando Pons el seu retorn al club balear.

Cléber Santana disputà dissabte un amistós amb l'Atlètic de Madrid davant el Colmenar (0-3) i fou l'autor d'un dels gols, però pareix que no acaba d'entrar en els plans de l'entrenador. El club madrileny necessita reduir la plantilla per l'excedent d'integrants que presenta actualment i el brasiler podria ser un dels sacrificats. Precisament, un dels jugadors que li poden tancar les portes de l'Atlètic de Madrid és el seu company en el Mallorca, José Manuel Jurado, que sí que ha entrat per l'ull dret a Abel Resino. A més, l'entitat blanc-i-vermella està molt interessada a reforçar el centre del camp amb Eduardo Salvio, una jove promesa del futbol argentí, que a edat de només 19 anys ha destacat en el Lanús.

Cléber Santana jugà la temporada passada 32 partits amb el Mallorca en els quals marcà 5 gols, alguns d'espectaculars i recordats, com ara el de xilena enfront de l'Almeria i l'aconseguit al Santiago Bernabéu després d'una brillant acció personal en la qual, després de fer empegueir la defensa del Madrid, superà Casillas amb una subtil pilota bombada.

Gregorio Manzano no veuria amb mal ull el retorn d'un dels seus pilars al centre del camp de la darrera campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.