muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El futbol de ca nostra

Vidal no se'n va del Campos
Qui fou capità i màxim golejador del Campos la temporada passada, Jaume Vidal, continuarà una temporada més a l'equip de Gaspar Sastre. D'altra banda, el club ha iniciat la campanya de socis per al pròxim campionat. El carnet de socis costarà 30 euros. El preu serà únic. Es mantindran els carnets de soci protector, igual que enguany. D'aquesta manera, el Campos vol que l'economia no sigui cap impediment per als aficionats a l'hora de fer-se un abonament. Una bona mesura en temps de crisi.

Reina fitxa pel Santanyí
El porter Miguel Reina ja és nou jugador del Santanyí. Reina ha jugat en el Vilafranca i el Ferrioler, encara que la temporada passada milità a l'Andratx. El Santanyí continua d'aquesta manera reforçant-se per fer un bon paper en la pròxima campanya.

Primera femenina
Ja s'ha fet oficial el calendari del grup III de Primera Femenina, en el qual militaran els equips illencs. La primera jornada es disputarà el pròxim 6 de setembre. En aquesta estrena de la temporada 2009/2010, el Collera visitarà el camp del Cerdanyola del Vallès. D'altra banda, l'Sporting Atlètic Ciutat de Palma rebrà la visita del Girona. Per acabar, el Peguera s'haurà de veure les cares amb el Barcelona.

Assemblea FFIB
L'assemblea de la Federació Balear de Futbol va tenir lloc ahir dematí a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, a la UIB. S'hi varen aprovar diferents propostes, com ara la reestructuració dels ascensos i els descensos de Tercera i de Preferent. Però l'estrella de la jornada fou el sorteig del calendari de Tercera Divisió. Per tancar l'acte, s'entregà un premi als equips que han pujat de categoria: el Collera femení, l'Sporting Maonès i el Mallorca B, com també als campions de Preferent i de Regional.

Libo renova amb l'Sporting
Liborio Ruiz, Libo, i l'Sporting Maonès han arribat a un acord per renovar el contracte que vincula ambdues parts fins al pròxim 30 de juny de 2010. El jugador català complirà d'aquesta manera la seva tercera temporada a l'equip menorquí. Un altre jugador que ha segellat la renovació amb l'Sporting Maonès és el porter Marc Villalonga. Qui no continuarà serà Dani Iglesias, que ha firmat pel Gavà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.