nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

“Faci el que faci el president serà el millor per al club”

Nunes confia cegament en les gestions d'Alemany per trobar un nou propietari per al Mallorca

El portuguès José Carlos de Araujo Nunes, un dels capitans del Reial Mallorca que queden de la temporada passada, està convençut que el serial de la venda del club tindrà un final feliç. El central mostrà plena confiança en les gestions que està fent el president, Mateu Alemany, i confia que el tema quedi resolt en les pròximes hores.

"Tots els mallorquinistes volem que el tema de la venda s'acabi tan prest com sigui possible, fins i tot els que hi treballen. Però tancar el traspàs d'un club no és una qüestió fàcil", assegurà ahir Nunes en roda de premsa. Afegí que "nosaltres ens mantenim una mica al marge de tot això. Oficialment no en sabem res i just tenim referències d'allò que parlam amb el míster o que llegim a la premsa, però tenim plena confiança en el nostre president. Fins ara ha complit tot allò que ha dit. Ell estima molt el Mallorca i faci el que faci voldrà el millor per al club. Ja sigui amb la seva continuïtat o amb la gent que arribi, eligirà la millor opció i l'entitat quedarà en bones mans. N'estic convençut i per això estic tranquil", precisà.

El defensa portuguès no mostrà sorpresa per la durada del serial i afirmà que en cap cas aquest no pot descentrar la plantilla.

"Abans de partir de vacances, el president parlà amb nosaltres un per un i ens digué tot el que passaria. No ens pogué prometre un termini perquè ni ell mateix sabia quan acabaria. Ell va prometre que faria feina i ho està demostrant. Demostra que vol el millor per al club i per a nosaltres. Ara hem d'esperar i tenir una mica de paciència. No ens pot entrar el pànic per aquesta situació i deixar que ens descentri de la feina. Alemany ens ha donat confiança per continuar treballant i que tot s'arreglarà, i si és prest, millor", apuntà.

El central portuguès comentà que els primers dies de pretemporada sempre són durs, però reconegué que tenia ganes de retornar a la feina. "Les vacances sempre van bé, però jo ja tenia ganes de començar. Fa molta calor i els primers entrenaments sempre costen una mica, però ara la gent es cuida més durant l'estiu i estam més o menys bé", sentencià.

El davanter mallorquí Emilio Nsue jugarà cedit amb la Reial Societat

Emilio Nsue jugarà cedit amb la Reial Societat la temporada que ve.El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, creu convenient que el davanter mallorquí, internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola i que el 30 de setembre complirà 20 anys, jugui un any més a la Segona Divisió abans de fer el bot definitiu a Primera. Considera que necessita una mica més de rodatge.

Cal recordar que Nsue ja ha debutat en la màxima categoria del futbol espanyol amb el primer equip del Reial Mallorca. Fou la temporada 2007/08, a només 17 anys, però el curs passat ja jugà cedit a Segona Divisió amb el Castelló, amb el qual va marcar sis gols en la Lliga.

El Mallorca té en aquests moments en plantilla fins a cinc davanters -Aritz Aduriz, Pierre Webó, Alhassane Keita, Óscar Trejo i Víctor Casadesús- i per aquest motiu Manzano considera que Nsue necessita disputar molts minuts per completar la seva formació i que a la Reial Societat gaudirà de les oportunitats que tal vegada amb el Mallorca no tindria.

Enguany, amb l'expedició vermella a Kössen, a més a més dels cinc davanters abans esmentats hi viatjaran els ariets Javi Guerra, que la campanya anterior va jugar cedit amb l'Alabès i a qui també se cerca un equip per cedir-lo un any més, i el jove del planter Sergi Enrich.Nsue s'incorporarà a la disciplina del club donostiarra el 3 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.