nubes dispersas
  • Màx: 11.7°
  • Mín: 7.77°
11°

Laporta:“Hi ha un principi d'acord per Ibrahimovic”

El president del FC Barcelona comentà ahir que ara només falta que el davanter de l'Inter de Milà ho accepti

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, assegurà ahir que s'ha arribat a un principi d'acord amb l'Inter de Milà per al traspàs del davanter Zlatan Ibrahimovic.

En aquest principi d'acord hi entraria el traspàs de Samuel Etoo i la cessió d'Alexander Hleb al club italià, a més d'una xifra de 40 milions d'euros. Tot i no donar detalls de l'operació, Laporta sí que la confirmà. "Hi ha un principi d'acord amb l'Inter, però la secretaria tècnica ho ha de valorar", manifestà.

Laporta, que viatjà a Milà amb el secretari tècnic, Txiki Beguiristain, revelà que només falta el vistiplau d'Ibrahimovic i d'Etoo per canviar d'aires perquè es confirmi el traspàs. "Depèn de tots dos, d'Etoo i d'Ibrahimovic, i del fet que, definitivament, en la redacció del contracte hi estiguin tots d'acord. Quan es tracta de la venda d'un jugador depèn d'ell, i més si té contracte en vigor", explicà.

Per aquesta raó, un punt molt important en la negociació és el davanter camerunès, que n'és la peça clau.egons Laporta, ell mateix s'hi ha posat en contacte per donar-li els detalls de la negociació. "N'he parlat amb Etoo abans i també just després d'haver arribat a una entesa amb l'Inter, condicionada al fet que ells es posin d'acord amb Etoo i nosaltres amb Ibrahimovic. Aquesta operació no està feta: hi manquen aquests passos, que són d'una certa complexitat -reiterà-. Veurem com evoluciona el tema, que de moment pareix que té una bona dinàmica, encara que pot passar de tot".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.