algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Qui vol massa tot ho perd

Per què no acceptà Alemany l'oferta de tres milions i mig d'euros que li formulà el grup d'empresaris mallorquins que encapçala Serra Ferrer? Perquè troba que és poca cosa. Alemany es va reunir ahir amb el misteriós Gabriel Cerdà i li oferí l'entitat per 4.250.000 euros, però l'empresari reiterà que no podia superar els 3,5 milions. És així com es va rompre la negociació. Almanco, de moment.

Serra Ferrer ha fet d'una virtut com la discreció un defecte, en no donar a conèixer ni al mateix Alemany qui forma el grup d'empresaris que li dóna suport. Ara bé, el president i màxim accionista s'ha equivocat. A Alemany, l'ha perdut l'avarícia. El president i màxim accionista vol guanyar massa doblers amb la venda i ja se sap que qui vol massa tot ho perd.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 14 anys
Verger ets un llepaculs
Valoració:0menosmas
Per J.M., fa mes de 14 anys
Començ a pensar que aquests que no volem sortir a donar la cara tal vegada és que són una gent que té una mala imatge dins Mallorca. Mateu has fet el que havies de fer. Tranquil llevat dels envejosos ningú t'ho retreura
Valoració:1menosmas
Per Jonatasn, fa mes de 14 anys
MOLT BE PER ALEMANY perque no veu un projecte clar.Es mes bo els seu que els den SERRA FERRER I EL MADRILENY.Si Alemnay ves les coses clares ja hauria estat tot fet.I si hem de tenir un equipet no passa res,ssegons tothom sempre lem tengut i ja fa 14 anys que som de primera.A nes equipets com nosaltres ni ha 13 mes.VISCA EL MALLORCA I A FER-SE COM MES MILLOR: AMICS,FAMILIARS,ETC
Valoració:0menosmas
Per Biel Salas, fa mes de 14 anys
Te tornen a enlluernar les ansies de que un amiget teu entri en el club, ja li tornes pegar a Alemany,ara si Verger ja tornes a la teva linea pre-Grande... tornes a no enterar-te de res.
Valoració:2menosmas
Per toni, fa mes de 14 anys
al marge de que no se conegui qui hi ha darrera en Serra, i del poder econòmic de la mateixa, per un pic estic d'acord amb en Verger. la impressió que dona es que no l'ha venut per doblers. I si és així s'haurà equivocat. Pareix que el futur de l'entitat era el segon criteri, i no el primer. Ara, si no el ven, farem un equip més justet, i amb més possibilitats de patir, i si se baixa , després no li donaran res.
El sr Asensio, era el propietari però la gestió era mallorquina. Aquest madrileta ens pot omplir el club de gent de la metropoli.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente