algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

El futbol de ca nostra

VI Jornades arbitrals
Dissabte, dia 8 d'agost, el col·lectiu arbitral es reunirà per dur a terme les VI Jornades tècniques arbitrals, que enguany tenen lloc al centre sociocultural de Selva. L'objectiu de la trobada és posar al dia els coneixements dels col·legiats balears.

Ascensos i descensos
La junta directiva del Comitè d'àrbitres de futbol de les Illes Balears acordà els següents ascensos i descensos dels col·legiats, amb efectes per a la temporada 2009/2010: Pedro Rotger Ramon, Santiago Varón Aceitón i Antoni Valverde Martínez passaran d'arbitrar a Regional Preferent a fer-ho a Tercera Divisió. Andreu Aguiló Afanador, Jesús Fernández Ballesta, Juan Manuel Toral López, Nazareth Carrasco Crespí, Francisco Peláez Jiménez i Joan Caules Pascual ascendeixen de Primera Regional a Regional Preferent. D'altra banda, Santiago Rigo Sastre, Sebastián Serrano Pérez i Antoni Capó Rosa baixen de Tercera Divisió a Regional Preferent. Sebastià Coll Schmidt, Antoni Adrover Vallbona i Luis Antonio Ortiz López davallen de Regional Preferent a Primera Regional.

El Pla de na Tesa, a Suècia
L'equip infantil A del Pla de na Tesa es desplaçarà a Suècia per participar en un dels tornejos més importants d'Europa, el Gothia Cup, que es disputarà del 12 al 19 de juliol. Els rivals dels mallorquins seran dos conjunts suecs, el Njurunda SK i el Tobo, a més d'un altre de marroquí, l'Sporting Atlàntic.

Àngel Cerdà, al filial del Múrcia
El defensa mallorquí Àngel Cerdà ha deixat el València B per incorporar-se al filial del Múrcia, equip que també milita a Segona B. El jugador illenc té 20 anys, fa 1,85 i juga de central o de lateral esquerre. Aquesta temporada, ha disputat 18 partits amb el filial valencianista. A Múrcia, Cerdà coincidirà amb el també mallorquí Xisco Campos, que milita en l'equip de Segona Divisió.

Ubay firma amb el Benidorm
El jove jugador Ubay, que enguany ha militat en el Ferrioler, ha firmat pel Benidorm, en el qual jugarà la pròxima campanya. D'altra banda, Nando ha renovat una temporada més amb l'equip de Son Ferriol. Per la seva banda, Manresa militarà al Santanyí en el curs 2009-2010.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.