algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Albiol ja llueix de blanc

El valencià, primer espanyol del nou projecte de Florentino, ha firmat amb el Madrid per les cinc properes temporades

El central valencià Raül Albiol, primer fitxatge espanyol de la segona etapa de Florentino Pérez com a president del Reial Madrid, va ser presentat ahir vespre com a nou jugador del club blanc, i ho va fer amb el número 18.
La posada en escena d'Albiol, igual que la del brasiler Kaká dimarts, va tenir lloc en un escenari instal·lat a la gespa del Santiago Bernabéu, en el qual el nou jugador madridista va estar flanquejat per les nou Copes d'Europa i el trofeu de millor club del segle XX. A l'acte hi van acudir uns 8.000 aficionats. El defensa va sortir al terreny de joc lluint la nova indumentària del Reial Madrid amb el 18 a l'esquena, dorsal que la temporada passada va portar Rubén de la Red, que la pròxima campanya no jugarà en la primera plantilla per problemes de salut.

En les seves primeres paraules com a jugador madridista, el defensa internacional va voler donar les gràcies al "president i al club per l'esforç" i va assegurar que vol "tornar la confiança dipositada" i aconseguir "molts títols".
Abans que ell intervingués, va prendre la paraula Florentino Pérez, que, acompanyat pel president d'honor de l'entitat, Alfredo Di Stéfano, va donar la benvinguda a "un dels millors centrals d'Espanya i d'Europa". Albiol, natural de la localitat valenciana de Vilamarxant i nascut el 4 de setembre de 1985, va firmar el 25 de juny per les cinc pròximes campanyes, després que l'equip merenga i el València assolissin un acord de 15 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.