nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

Benzema serà el “9” del Madrid

El club blanc pagarà a l'Olympique 35 milions d'euros, que podrien arribar a 41 en concepte de bons, pel davanter gal

38054
Karim Benzema, durant un partit d'aquesta campanya. | CHRISTOPHE KARABA

L'Olympique de Lió ha confirmat que ha arribat a un acord amb el Reial Madrid per traspassar-li el davanter Karim Benzema per una quantitat mínima neta de 35 milions d'euros, que podrien arribar als 41 milions en concepte de bons segons els resultats esportius del jugador. "Fa uns dies que Karim Benzema informà el president, Jean Michel Aulas, del desig d'unir-se com més aviat millor al club madrileny, que ha estat sempre la seva preferència després de l'Olympique", posava el comunicat emès ahir horabaixa per l'entitat gal·la.

Benzema volia "aprofitar l'oportunitat que li ofereux el Reial Madrid de ser un dels elements de la seva nova política ambiciosa i envoltar-se dels millors jugadors del món". Arran d'això, l'Olympique ha negociat unes condicions de traspàs que han "satisfet" totes les parts i desitja a Karim "els millors èxits" amb el seu nou equip.
A més, l'entitat aprofita l'avinentesa per recordar que el club blanc "per desenvolupar el seu ambiciós projecte esportiu es beneficia de disposicions legals (en particular, quant a patrocini, jocs i apostes on-line amb Bwin) i també fiscals i immobiliàries, incomparables en relació amb la situació en vigor actualment a França per a l'esport professional". Així, l'atacant francès es converteix en el quart fitxatge de l'era Florentino després dels de Kaká, Cristiano Ronaldo i Raül Albiol.

Camí lliure perquè el Barcelona fitxi Villa

La contractació de Benzema pel Reial Madrid deixa el camí obert perquè el Futbol Club Barcelona tanqui el fitxatge del davanter valencianista David Villa. L'entesa entre el club català i el jugador sembla que és total i ara només falta que Joan Laporta es posi d'acord amb el president del València, Manuel Llorente, per fixar-ne un preu. Les diferències entre Samuel Etoo i el club blaugrana han fet que la contractació de Villa sigui preferencial en els plans dels homes de Josep Guardiola amb vista a la propera temoprada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.