algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Del Bosque cerca el substitut d'Iniesta

El seleccionador espanyol manté la incògnita de qui serà l'encarregat de suplir el lesionat Iniesta davant Turquia. Cazorla i Silva en són els candidats

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, manté la incògnita de qui serà l’encarregat de suplir el lesionat Andrés Iniesta per al partit davant de Turquia de demà, classificatori per al pròxim Mundial, després d’un entrenament vespertí en què els ‘tocats’ Xavi, Villa, Piqué i Silva es van exercitar sense problemes. El tècnic espanyol, que va dividir el grup en dos, optarà en principi per Silva o Cazorla per al costat dret. Ambdós jugadors van formar en equips diferents dins del partit de tres contra tres que va preparar Del Bosque, amb espai reduït per afavorir la circulació de la pilota. En l’esmentat matx, Torres va exercir com a gran protagonista, la qual cosa podria servir a Del Bosque per col·locar-lo com a únic ariet en detriment de Villa, si és que el seleccionador considera massa aviat el retorn del ‘7’ valencianista, que ja ha deixat enrere les seves molèsties al genoll. El de Salamanca podria alinear el davanter del Liverpool en punta, com ja féu Luis Aragonés a la final de la passada Eurocopa.

Però no va ser només el Guaje, sinó que la resta de jugadors que van arribar amb molèsties a la cita de la selecció espanyola també van mostrar una bona evolució. Xavi, Piqué i Silva van prendre part en els exercicis previstos per Del Bosque, que va aprofitar la sessió per endinsar-se en les jugades per banda. Així es va culminar una tercera jornada de convivència a Las Rozas, en la qual els internacionals es varen entrenar només l’horabaixa. Únicament els tres porters, Casillas, Reina i Diego López, ho van fer per partida doble, ja que participaren en una sessió especial ahir al matí a les ordres de José Manuel Ochotorena, encarregat dels arquers. A l’entrenament hi assistiren mig miler d’aficionats i va començar amb 20 minuts de retard sobre l’hora prevista (18.30 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.