cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

L'Atlètic perdona al Bernabéu

REIAL MADRID 1

ATLÈTIC 1

REIAL MADRID: Casillas, Lass, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Gago, Guti, Marcelo, Robben, Raúl i Huntelaar.Salgado per Heinze, Higuaín per Guti i Van der Vaart per Raúl.

ATLÈTIC DE MADRID: Leo Franco, Heitinga, Ujfalusi, Pablo, Antonio López; Camacho, Assuncao, Simao, Maxi Rodríguez, Kun Agüero i Forlán.Sinama per Maxi Rodríguez, Maniche per Camacho i Perea per Heitinga.

GOLS:
0-1: minut 38, Forlán.
1-1: minut 57, Huntelaar.

ÀRBITRE: Fernández Borbalán (Comitè andalús). Amonestà els locals Salgado i Gago i el visitant Assunçao.

L’Atlètic va perdonar el Reial Madrid al Santiago Bernabéu. Allà va ampliar la seva maledicció ja que obtingué una escassa recompensa davant el seu etern rival, el qual deixa arran del precipici en una setmana en què es juga la temporada, ja a sis punts del Barça i obligat remuntar a Anfield.

Tindrà poques ocasions millors l’Atlètic per guanyar un derbi. Deu anys d’imprecació el persegueixen en partits en els quals no venç ni quan és superior, com va fer al Bernabéu, d’on se’n va anar lamentant les oportunitats fallades i queixant-se del gol del contrincant en fora de joc i d’un penal no assenyalat quan el partit ja acabava de Sergio Ramos sobre Agüero.

A més, els d’Abel Resino aprofitaren que els blancs apel·laren a l’heroica assumint el pes del partit i oferint la possibilitat del contracop als blanc-i-vermells. Els visitants l’explotaren a la perfecció, però fallaren en la rematada final.

Forlán s’estrellà al pal en el minut 59, Simao xutà fora amb Casillas superat al 70, Agüero l’imità tres minuts després i, sol davant Iker, no va saber resoldre el derbi.

Així, el Madrid veu allunyar-se la Lliga amb un empat que no deixà content cap dels dos equips.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.