Un gran gol de Guti obre el triomf blanc

ESPANYOL: Kameni, Sergio Sánchez, Jarque, Pareja, David García, Hurtado, Luis García, Martínez, De la Peña, Nené i Iván Alonso.Tamudo per Iván Alonso.

REIAL MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze, Lass, Sneijder, Robben, Higuaín, Raúl i Huntelaar.Marcelo per Higuaín, Guti per Sneijder.

GOLS: 0-1: minut 67, Guti.
0-2: minut 71, Raúl.

ÀRBITRE: Mejuto González. Amonestà amb tarjeta groga el local Moisés i els visitants Pepe i Sneijder.

Un golarro de falta directa del migcampista José María Gutiérrez, Guti, va obrir el camí de la victòria per al Reial Madrid davant l’Espanyol a l’estadi Olímpic de Montjuïc (0-2). Una victòria que ha permès que el conjunt blanc dormís a només quatre punts del FC Barcelona, que avui juga davant l’Atlètic de Calderón.

A poc a poc sembla que l’empenta del Reial Madrid li dóna fruits i, si el Barça no guanya avui, sí que notarà de veritat l’alè dels blancs al clatell.

L’Espanyol, a diferència del que va fer al Camp Nou, no es va amagar darrera i en la primera fase del partit donà més sensació de perill que els de Juande Ramos. En la primera part no hi hagué grans ocasions de gol i la millor de totes fou un xut des de la frontal de Robben, que sortí lleugerament desviat.

En la represa, l’entrada al camp de Guti per part del Madrid dinamitzà el joc blanc fins al punt que el gol es començava a ensumar. Una jugada seva acabà amb la falta que ell mateix transformà en el 0-1 i només uns minuts més tard el capità madridista, Raúl, igualà Quini com a cinquè màxim golejador en la història de la Lliga.