algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El Mallorca, sense marge d'error

Els de Gregorio Manzano afronten una nova final a casa d'un Sporting en hores baixes

El Reial Mallorca afronta avui contra l’Sporting de Gijón un nou duel transcendental per a les seves aspiracions a la permanència. El partit es disputarà a les 17.00 hores a l’estadi El Molinón de la localitat asturiana.

Els vermells poden aconseguir contra els de Manolo Preciado la tercera victòria consecutiva, un triomf que podria marcar un abans i un després en la lluita per continuar a Primera Divisió la pròxima temporada.

No és un bon moment per badar. Basta recordar la derrota que el Mallorca sofrí contra l’Sporting a l’Ono estadi en la primera volta per 0-2. Aquest resultat marcà l’inici d’una mala ratxa, de la qual els illencs han tardat a recuperar-se pràcticament una volta. Però ara la necessitat espitja i el Mallorca no es pot permetre cap luxe en el que queda de campionat.

Malgrat tot, els ànims estan relaxats, sobretot després de les victòries contra el Numància i el Racing de Santander, triomfs que han permès que el Mallorca agafi un poc més d’aire.

Per aquest duel, Gregorio Manzano no podrà comptar amb Nunes ni amb Corrales. Però tampoc no es poden tirar coets respecte a l’estat de jugadors com Arango i Ayoze, que podria ser rellevat de la titularitat per Josemi. De fet, allò més probable és que Arango quedi d’inici a la banqueta i cedeixi el seu lloc de l’onze inicial a l’uruguaià Gonzalo Castro.

El tècnic andalús ha convocat 19 jugadors, així que haurà de descartar-ne un per aquest enfrontament.

A favor del Mallorca hi ha el fet que l’Sporting no passa pel seu millor moment després de tres derrotes consecutives contra el Reial Madrid, Barcelona i Vila-real. Però en contra dels vermells juga que aquesta és pràcticament una situació idèntica a la de la primera volta, que fou quan els asturians començaren a remuntar després de guanyar el Mallorca.

Per aquest motiu, Manzano ha insistit al llarg de la setmana perquè els seus homes no cometin els mateixos erros del duel a l’Ono Estadi. No és moment per caure en la relaxació, ja que cada partit és una final per als vermells.

L’alineació probable del Mallorca estaria formada per Aouate en la porteria; Scaloni, Navarro, Ramis i Ayoze o Josemi en defensa; Mario Suárez i Martí en el centre del camp, amb Varela i Castro a les bandes; Jurado i Aduriz com a encarregats de l’atac.

Quant a l’Sporting, l’equip asturià afronta aquest partit minvat per les baixes de Neru i Carmelo per lesió, a més de la de Canella, amb sobrecàrrega muscular.

Allò que pareix més probable és que Manolo Preciado repetirà el sistema que utilitzà la jornada passada contra el Vila-real, amb un home per davant de la defensa i un sol davanter, que en aquest cas podria ser Bilic. Així, l’onze inicial dels asturians podria estar format per Lafuente en la porteria; el mallorquí Sastre, Gerard, Iván Hernández i José Àngel en defensa, amb Andreu col·locat per davant de la línia defensiva; Diego Camacho i Michel al centre del camp, amb Kike Mateo i Diego Castro a les bandes; Bilic com a únic atacant dels blanc-i-vermells.

El tècnic dels asturians no vol dramatitzar respecte a les tres derrotes consecutives del seu equip, ja que "han estat contra els equips més forts de la Lliga". "Podrem resodre les coses", digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.