cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El Balears guanya però cau eliminat

El gol que Tano es va marcar en pròpia porta no va ser suficient per remuntar el 2-0 que portava el filial mallorquinista del partit d'anada. Les lesions de Blázquez, Fran, Óscar i Alberto, les notes negatives

ATLÈTIC BALEARS 1
MALLORCA B 0

ATLÈTIC BALEARS: Xabier (1), Oscar (1), Charles (2), Esteban (2), Fran (1), Ernesto (1), Xisco (1), Rubio (1), Toni Coll (2), Ramón (1) i Lucas (2). Aaron (1) per Óscar, Blázquez (-) per Xisco i Isma (-) per Fran.

MALLORCA B: Tomeu (1), Lucas D’Allegre (1), Adrián (2), Tano (1), Kevin (1), Alberto (1), Pons (3), Pina (1), Nico (1), Fullana (3) i Santi (1). Ismael (1) per Nico, Carlos (-) per Santi i Lucas Gilardoni (-) per Alberto.

GOLS:
1-0: minut 76, Tano, en pròpia porta.

ÀRBITRE: Vegeren targeta groga Ernesto, Ramon i Toni Coll pels locals, i Tomeu, Kevin, Alberto i Nico pels visitants.

El Mallorca B va fer valer els dos gols d’avantatge que portava del partit d’anada i es va classificar per als setzens de final de la Copa Federació després de perdre per 1-0 contra l’Atlètic Balears. El filial mallorquinista s’enfrontarà en la propera fase de la competició a un altre filial, el del Saragossa. El gol que Tano va marcar en pròpia porta després d’una jugada de Lucas Pou per la banda esquerra no va ser suficient per forçar la pròrroga i intentar que l’equip es classificàs. Tot i això, Tolo Vich va poder debutar amb victòria a la banqueta blanc-i-blava, un resultat que pot donar confiança tant al tècnic com als jugadors en cas que ell mateix hagi de ser qui dirigeixi l’equip en la visita que ha d’efectuar aquest cap de setmana a Sabadell.

El Mallorca B va visitar l’estadi de l’etern rival amb notables absències com les de Sergi Enric, i sabent que amb l’avantatge de què gaudien de l’anada en tenien suficient per no cometre errors per classificar-se. Així ho feren. Sense inquietar massa la porteria de Xabier, els mallorquinistes deixaven passar els minuts, sense que el Balears trobàs la manera de crear perill palpable.

Francisco i Vinyals, els més ben situats

L’exsevillista Francisco López Alfaro arribà ahir horabaixa a Palma amb l’objectiu de reunir-se amb l’Atlètic Balears per tal de negociar-ne la incorporació al club illenc com a nou entrenador, després de la substitució de Toni Cazorla. Només és una primera aproximació, ja que la directiva blanc-i-blava també ha mantingut contactes amb Jordi Vinyals, exjugador del Barça i amb experiència a la Segona Divisió B a les files del Miapuesta Castelldefels.Francisco va presenciar el partit de Copa Federació a l’Estadi Balear convidat per la directiva. Ahir es va mantenir un primer contacte amb el tècnic andalús i avui està previst que continuïn les converses amb Francisco. D’altra banda, des de la via de cintura es va confirmar que l’exjugador del FC Barcelona Jordi Vinyals és, juntament amb Francisco, a la pole position per asseure’s a la banqueta baleàrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearico, fa mes de 15 anys
Ai barralet quines preocupacions que tens...

Et record que ambdós equips tenen les mateixes victòries enguany...per tant no se de que xerres!!

Força Atlètic!!
Valoració:-4menosmas
Per barralet, fa mes de 15 anys
Ah per cert no és Balears, no és el vostre diari, és Atletico BalearES.
Valoració:-8menosmas
Per barralet, fa mes de 15 anys
Per què no heu posat el titular "el Mallorca B supera l'eliminatòria" en lloc de posar com a titular l'equip perdedor, que sempre ho ha estat i sempre ho serà.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente