algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'Sporting dóna la sorpresa a València

VALÈNCIA 2
SPORTING 3

VALÈNCIA: Renan, Miguel, Marchena, Albiol, Moretti, Joaquín, Manuel Fernandes, Albelda, Vicente, Mata i Villa.Morientes per Vicente, Edu per Albelda i Baraja per Manuel Fernandes.

SPORTING: Cuéllar, Sastre, Gerard, Neru, Canella, Michel, Camacho, L.Morán, D.Barral, D.Castro i Bilic.Matabuena per David Barral, Kike Mateo per L.Moran i Pedro per D.Castro.

GOLS:
0-1: minut 19, L.Morán.
0-2; minut 51, D.Barral.
1-2: minut 68, Villa de penal.
1-3: minut 81, D.Castro.
2-3: minut 90, Mata.

ÀRBITRE: Paradas Romero. Amonestà amb tarjeta groga els local Albeda i Baraja, i els visitants Neru i David Barral.

L’Sporting de Gijón va donar ahir la sorpresa a Mestalla i va derrotar el València per 1-3 en el retrobament de David Villa amb l’equip que el va veure neéxer com a jugador i al qual va marcar de penal.

El conjunt asturià va fer un partit seriós en la primera part i va aprofitar el seu avantatge molt bé en la segona, per sentenciar el partit al contraatac.

En els darrers minuts, Mata va marcar un gol que donava emoció a la recta final del matx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 15 anys
JA vaig dir que el Valencia no jugava gens a futbol.Tenia molta sort d´anar el primer les 5 primeres jornades pero el seu joc nomes era en Villa lo demes patetic.Els mitjans de comunicacio a vegades es presipiten a donar campions a les primeres jornades.S´ha de mirar la projeccció dels equips malgrat alguns baixos:empat,perdre algun partit pero..... per exemple:el Gijon,Barça,Virrareal inclos el MALLORCA.Cap a baix el MADRID,Atletic ,Sevilla que no juga bé i que deien també campions.Aquest fa estona que ja es veia les enssopegades multiples.I esparau !
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente