nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

Obsessió per l'atac i canvis en defensa

Manzano estudia diferents fórmules per millorar el rendiment de l'equip amb vista a la visita de l'Espanyol

Després de l’esbroncada de Manzano als jugadors de dilluns passat i la jornada de descans i reflexió de dimarts, el Reial Mallorca començà ahir a preparar de debò el partit del pròxim diumenge davant l’Espanyol. El tècnic mallorquinista té en aquests moments dues obsessions: millorar el rendiment de l’equip tant en defensa com en atac i evitar així la mala imatge que ha donat en els darrers partits. El conjunt illenc ha rebut deu gols en contra en set partits i només ha estat capaç de marcar-ne cinc. Per tant, l’epicentre de tots els debats es troba en la facilitat amb què el Mallorca veu perforada la seva porteria i les grans dificultats que existeixen, en canvi, per aconseguir dianes.

Per aquest motiu Manzano medita modificar el sistema de joc i introduir canvis en la defensa. Gran part de l’entrenament d’ahir fou dedicat a les rematades a porteria i el fet que el tècnic mallorquinista pugui disposar del davanter Aritz Adúriz, recuperat de la lesió, fa pensar que el Mallorca tornarà a jugar amb un sistema 4-4-2 amb dos homes d’atac, en contrast amb l’únic punta amb què jugà diumenge passat contra el Betis a l’estadi Manuel Ruiz de Lopera. Adúriz i Webó tenen molts de punts per formar la parella atacant, però Manzano podria donar oportunitats a jugadors com Keita i Trejo a la recerca d’un revulsiu.

El tècnic, molt participatiu en l’entrenament matinal d’ahir, observà amb molta atenció la culminació de les jugades d’atac de tots els seus homes i és ben segur que va agafar bona nota de tot. Per altra banda, Manzano podria retocar també la seva línia defensiva i donar entrada a Ramis i a Scaloni en els llocs de David Navarro i Josemi respectivament. Durant l’entrenament es va poder veure el tècnic parlant tot sol i aconsellar el central pobler, a més de donar molt de protagonisme als laterals Scaloni i Corrales. Durant la setmana Gregorio Manzano continuarà fent més proves i avaluarà totes les opcions amb vistes a confeccionar un onze titular com més competitiu millor. No es pot repetir la mala imatge oferida en els dos darrers partits.

Els lesionats evolucionen bé

Jurado, que es retirà lesionat amb una contractura del partit contra el Betis, entrenà ahir amb normalitat. Qui també es reincorporarà avui al grup és Mario Suárez, que una contractura li impedí jugar diumenge passat. El defensa Ayoze es troba en la fase final de la recuperació del seu esquinç a un turmell i la setmana que ve es reincorporarà al grup. Lux, en canvi, en té per dues setmanes més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.