algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Llum verda

El jutge mercantil Víctor Fernández autoritza la compra del Mallorca per part de Paul Davidson. L'empresari anglès té deu dies hàbils per fer efectiu el pagament dels 38 milions d'euros

El jutge Víctor Fernández autoritzà ahir la compra del Mallorca per part de l’empresari anglès Paul Davidson. A partir d’aquest moment, Davidson té deu dies hàbils per fer efectiu el pagament dels 38 milions d’euros que acordà amb Grande pel club vermell. En la part resolutiva de l’acte judicial, el jutge afirma el següent: "Establesc: Autoritzar la venda directa sol·licitada per l’administració concursal de Binipuntiró SLU, de les accions representatives del 91,24% del capital social del Reial Club Esportiu Mallorca SAE, d’acord amb l’oferta detallada en els escrits presentats davant d’aquest Jutjat dia 30 de setembre i 3 d’octubre de 2008, quedant obligada aquella a donar compte de manera oportuna a aquest Jutjat del resultat de la mateixa".

En virtut del pacte al qual arribaren Grande i Davidson, l’empresari mallorquí continuarà com a president cinc anys més. A part d’això, Davidson no podrà vendre el Mallorca en el termini d’un any i queda assegurat que el club vermell mai no podrà sortir de l’Illa. Davidson es mostrà ahir "molt content" després que el jutge aprovàs la compravenda.

Semblava que l’aparició d’al·legacions podria haver endarrerit encara més l’operació, però a la fi el jutge mercantil Víctor Fernández en donà el vistiplau sense afegir-hi cap complicació. A més a més, Davidson indicà que vol fer efectiu el pagament "dilluns o dimarts". "Encara queden detalls per polir, però això és un tema menor i ho arreglaran els advocats", explicà satisfet l’empresari anglès. El llanterner vol acabar amb aquest serial "tan aviat com sigui possible" després d’haver patit "un llarg procés".

Davidson té "plans" per al Mallorca ara que la compra és un fet i que només queda el traspàs de doblers, però no va voler especificar quines són les seves intencions. "Fins que el club no sigui meu, no diré res", va afirmar el britànic. Malgrat tot, en els plans de Davidson hi és inclòs Vicenç Grande, que continuarà essent president del club vermell durant cinc anys, sempre que ell vulgui mantenir-se en aquest càrrec, és clar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En Tomeu Ben Mallorquí, fa mes de 15 anys
En primer lloc manca que Davidson pagui aquests 38 milions d'euros i això encara està per veure. Per altre banda, que Vicenç Grande sigui president de la SAE RCD Mallorca per cinq anys, no li veig la gràcia.
En Grande és el responsable de la fallida econòmica més calamitosa i principal de la història de les Illes Balears, que es convertirà en una QUEBRA MONUMENTAL TAMANY CATEDRAL DE MALLORCA.
Les empresses i ell personalment deuen més de 830 milions d'euros i els seus béns, a hora d'avui, dubten si arriben a 500 milions d'euros.
Un president molt poc representatiu, un fracassat perillós.




Valoració:1menosmas
Per Ameli Risc, fa mes de 15 anys
Em sap greu que un club esportiu de Mallorca passi a mans d'un propietari àngles, no per la persona en sí, sinó pels sentiments que ell no podrà tenir mai envers al Club. Per altra banda critico que en Grande continuïi com a president, ell que l'ha dut a mans d'un estranger, ell que ha quebrat els seus negocis, ell que es passetja tant feliç després del que ha fet. Hauria de tenir un poc més de moral i ètica i retirar-se. La veritat és un pocavergonya.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente