• Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Balears continua fallant

Dos gols del Badalona en la primera mitja hora posaren el partit massa costa amunt pels de Cazorla. Lucas reduí distàncies, però un contracop sentencià. La derrota enfonsa una mica més els blanc-i-blaus

ATLETIC BALEARS 1

BADALONA 3

ATLÈTIC BALEARS: Xabier (1), Fran (0), Esteban (1), Rodri (1), Rubio (1), Xisco (0), Charles (0), Blázquez (0), Brais (1), Lucas (2) i Ramón (-).Aaron (2) per Ramón en el minut 15, Toni Coll (1) per Blázquez en el 64 i Ismael (-) per Lucas en el 79.

BADALONA: Ruben (2), Héctor Bueno (1), Albert Camara (2), Antonio Roble (2), Cervero (1), Santi Amaro (2), Isiais (1), Ruben Casado (3), Luis Larios (1), David Prats (2) i Xavi Molist (2).Luis Blanco (2) per David Prat i Diego Torres (1) per Xavi Molist en el minut 67 i Sergio Torres (-) per Santi Amaro en el 77.

GOLS:
0-1: minut 8, Héctor.
0-2: minut 23, Rubén Casado.
1-2: minut 40, Lucas.
1-3: minut 60, David Prats.

ÀRBITRE: Suárez Betancor (1). Mal assistit a les bandes. Amonestà el local Toni Coll en el minut 82 i els visitants Héctor, en el 44 i a Santi en el 56.

L’Atlètic Balears va sumar ahir migdia la seva cinquena derrota en les primeres set jornades del campionat contra un Badalona que es va limitar a aprofitar les tres ocasions de gol que va tenir (1-3). Un córner, una badada i un contracop executat magistralment pels badalonins Rubén Casado i David Prats sentenciaren un Balears que va creure en la remuntada fins que arribà el tercer.

Els blanc-i-blaus sortiren a la gespa de l’Estadi Balear motivats, tot i les cinc baixes, amb l’afegit de la motivació de Ramón, que entrava a l’onze per primera vegada, (el qual només durà un quart, el temps que va trigar a recaure i ser substituït). El primer cop arribà massa aviat. En el minut 8 Héctor Bueno rematà un córner al segon pal després que pentinàs un company. Primera jugada a pilota aturada i primer gol. El Balears no aprofitava les opcions que tenia. I com sol passar quan no s’aprofiten les ocasions, el Badalona va fer pujar el segon gràcies a una bona internada de Rubén Casado que va rematar sol al punt de penal.

A partir del minut 25 arribaren els millors minuts dels locals. Dues rematades de cap de Lucas que Rubén desbaratà precediren al gol del blanc-i-blau. El 10 local va culminar una galopada d’Aaron en solitari.L’aposta de Cazorla pel segon acte va ser atrevida, però ni Blázquez ni Lucas foren encertats per transformar les ocasions. Un contracop conduït per Rubén Casado certificà una derrota que enfonsa un poc més el Balears.

Cazorla: "Hem de insistir encara més en el treball"

L’entrenador de l’Atlètic Balears, Toni Cazorla, va recordar que l’única manera de tirar endavant era "insistint en el treball" per poder abandonar la darrera posició de la taula."Estam intentant sobreposar-nos a una quantitat de lesions imporant i hem d’afrontar la immediatesa en les condicions que tinguem. Tothom necessita temps per arribar a un punt. Hem de continuar insistint en el treball perquè no tenim altra manera", va explicar.

L’entrenador del conjunt blanc-i-blau va atribuir la derrota a la qualitat del Badalona a la davantera, que només va necessitar tres ocasions per transformar tres gols."L’equip adversari té moltíssima qualitat a dalt i ens ha arribat tres vegades i ens ha matat", analitzà Cazorla, encara que també va comentar que "després l’equip s’ha refet i ha pogut fer algun gol més".L’entrenador va destacar la importància del joc a pilota aturada de l’equip rival, a més de recordar les baixes locals."Hem perdut gent important per contrarestar en el joc aeri i en aquesta categoria la gent sol treure molt de profit a la pilota aturada. Una n’hi ha hagut i una ens han ficat.

Crespí: "Hem de tenir paciència i fer molta feina"

El president de l’Atlètic Balears, Fernando Crespí, va enviar un missatge de paciència a l’afició baleàrica i d’ànims als jugadors després de la dura derrota contra el Badalona."Hem de saber el que tenim i on estam i tenir paciència. Hem de continuar fent molta feina", afirmà el president, que es lamentà del "100 per cent d’efectivitat" del conjunt badaloní."Contra un cent per cent d’efectivitat no hi pots fer res. S’ha de tenir clar que ja no som a Tercera i que la Segona B és això", digué Crespí.

Crespí va destacar la "feinada" tant de jugadors com de tècnics durant la setmana i creu que quan la plantilla es recuperi de les nombroses baixes les coses canviaran. "El nostre objectiu és mantenir la categoria, per la qual lluitarem fins al final", sentencià.