algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Héctor i Basinas no seguiran al Mallorca

El club fa justícia amb Dorado i el renova

Héctor Berenguel i Angelos Basinas no entren en els plans de Gregorio Manzano per a la plantilla del Reial Mallorca 2008/09, raó per la qual el club vermellenc no farà cap oferta als dos jugadors per mirar de renovar els seus contractes, que finalitzen el proper mes de juny.

Tot i haver estat dos dels jugadors que més han participat durant la present temporada el tècnic andalús i el director esportiu del club, Nando Pons, consideren que no són necessaris per al projecte de la propera temporada. Héctor, que és el sisè jugador del Mallorca que més minuts ha jugat aquesta campanya, amb 29 partits com a titular a la Lliga, va arribar al club vermellenc la temporada 2006/07 procedent del Deportivo de la Corunya. En total, durant les dues campanyes que ha jugat a les ordres de Manzano ha disputat un total de 50 partits de Lliga.

Per la seva banda, Basinas va arribar al Mallorca un any abans, al mercat d’hivern, per jugar amb la camiseta vermellenca un total de 75 partits de Lliga. Aquesta temporada ha estat un dels homes clau al centre del camp de Manzano, sobretot després de la venda de Pereyra al mercat d’hivern.

Després de mantenir el suspens quasi fins al darrer minut, el Reial Mallorca anuncià ahir la renovació del defensa Javier Dorado per una temporada més. El jugador de Talavera de la Reina ha jugat tot just un minut aquesta temporada en caure lesionat a la seva primera participació amb l’equip vermellenc a la Copa del Rei.


El Reial Mallorca s’ha fet pregar a l’hora de renovar Dorado, que tot i no haver jugat gaire bé gens durant els dos anys que ha estat a l’equip palmesà hagués quedat amb una mà davant i una altra darrera si el club no li hagués prorrogat el contracte per la dificultat que li hagués suposat trobar un altre equip en les seves circumstàncies. L’equip vermellenc s’ha comportat com un club senyor en aquesta ocasió i ha fet el que calia fer per protegir un dels seus jugadors. Dorado, que va arribar al Reial Mallorca procedent de l’Sporting de Gijón a la temporada 2006/07, només ha disputat un partit de Copa del Rei aquesta campanya per quatre que en jugà la passada, en què també va participar en dos partits de Lliga.

«Ha estat un detall»
El jugador Toledà afirmà en una roda de premsa posterior a l’anunci de la seva renovació que tot i haver esperat fins al darrer moment el club havia tingut «un gran detall» amb ell. El jugador va confirmar que no estarà completament recuperat fins a mitjan pretemporada, «fins d’aquí a tres mesos», i que si no l’hagués renovat el Mallorca es trobaria en «una situació difícil per trobar equip».

Dorado ja fa cursa contínua a la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni i explicà que espera poder començar a tocar pilota en breu i a fer canvis de ritme. Fent una mirada enrere, el jugador reconegué que “ha tingut un any de molt mala sort”, ja que “des de la pretemporada, quan vaig començar, he estat pràcticament 11 mesos lesionat”, i afirmà que aquesta havia estat la temporada més dura de la seva carrera esportiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.