nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Els diables roigs contra el capital d'Abramovic

El Manchester United i el Chelsea disputaran avui (20.45 hores/Antena 3) a Moscou la primera final purament anglesa en la història del principal torneig continental de clubs, la Lliga de Campions.

L’escenari triat per al duel entre els dos representants del país que inventà l’esport rei serà l’estadi olímpic Luzhniki de Moscou, la gespa del qual ha suscitat durant les darreres hores alguns dubtes, tant a causa del seu estat, irregular, com a la seva falta de verdor.

Encara que Moscou és considerat terreny neutral, el Chelsea parteix amb un petit avantatge pel fet que el seu amo és el magnat rus Roman Abramovic, que s’ha gastat més de mil milions de dòlars amb l’objectiu de convertir l’equip londinenc en el millor del món.

Amb tot, segons les cases d’apostes, el Manchester United és el favorit a la victòria amb un coeficient de 2,25, per 3 del seu rival.

El Manchester, campió d’aquesta competició l’any 1999, ha viatjat amb la plantilla completa, encara que només podrà convocar devuit futbolistes per a la final.

El Chelsea té només el dubte del seu capità, John Terry, que es dislocà el colze en el darrer partit de Lliga, però és improbable que es perdi la final. Sense cap dubte, el duel entre Cristiano Ronaldo i Drogba serà el més seguit de tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.