nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Sevilla guanya el derbi però diu adéu a la Champions

BETIS 0
SEVILLA 2

BETIS: Ricardo, Damià, Juanito, Melli, Fernando Vega, Rivera, Arzu, Capi, Edu, Mark González i Pavone.
Odonkor per Edu, José Mari per Pavone i Xisco per Marc González.
SEVILLA: Palop, Dani Alves, Mosquera, David Prieto, Dragutinovic, Fazio, Keita, Renato, David Capel, Kanouté i Luís Fabiano.
Jesús Navas per Diego Capel, Maresca per Luis Fabiano i Duda per Renato.
ÀRBITRE: Undiano Mallenco (C. navarrès). Expulsà amb vermella directa el sevillista Alves i el bètic Arzu. Amonestà els visitants Fazio, Keita, Luis Fabiano i Mosquera, i els locals Arzu, Mark González, Odonkor i Melli.
GOLS:
0-1: minut 3, Luis Fabiano.
0-2: minut 51, Fazio.

EFE. Sevilla.
El Sevilla va guanyar el derbi andalús amb suficiència i bones maneres davant un Betis que hi posà moltes ganes però pocs recursos, encara que el triomf visitant, que suposa assegurar-se participació europea per cinquè any consecutiu, va quedar entristit en no tenir ja opcions de Lliga de Campions. El Betis, que es va assegurar la permanència en l'anterior jornada, es jugava donar l'alegria de l'any als seus seguidors en aquest partit de la màxima rivalitat, però va anar de més a menys i va acabar totalment controlat pel seu rival. Com ja succeí dimecres passat a Santander, el tècnic sevillista, Manolo Jiménez, va voler reforçar el centre del camp amb la presència de l'argentí Federico Fazio, amb la qual cosa va tornar a sacrificar Jesús Navas en l'extrem de dret per equilibrar en la medul·lar el potencial local.< BR>

Als bètics els va faltar punteria en les seves ocasions que haurien pogut canviar la història del partit.Mor el bètic Eusebio Ríos Qui fou jugador, entrenador i secretari tècnic del Real Betis Balompié, Eusebio Ríos, pare del també exfutbolista Roberto Ríos, va morir ahir horabaixa de manera inesperada a l'edat de 73 anys. Ríos va jugar en el club verd-i-blanc durant nou temporades (de la 58-59 a la 67-68), en què va disputar un total de 192 partits. També va entrenar el Betis en la temporada 1988-1989, en el qual actuà com a director esportiu a mitjan anys 1990.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.