algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

«No tenc cap oferta»

Manzano afirma tenir els cins sentits centrats en el Mallorca i en el proper partit de Lliga davant el Barça, equip que espera trobar tocat però amb els braços no davallats

76964
Gregorio Manzano no té cap oferta per deixar el Mallorca a final de temporada.

Gregorio Manzano no té cap oferta per deixar el Mallorca a final de temporada. Així ho manifestà ell mateix durant la roda de premsa duta a terme ahir a Son Bibiloni. L'entrenador andalús digué tenir els cinc sentits centrats en el Mallorca i, concretament, en el partit de la propera jornada contra el Barcelona, un equip que l'entrenador veu tocat però no amb els braços davallats.

«No tenc cap oferta damunt la taula. No sé res dels comentaris sobre el meu futur que s'han fet durant els darrers dies i tenc els cinc sentits posats en el Mallorca», digué l'entrenador vermellenc que afegí que de moment la seva intenció és centrar-se en les opcions de l'equip d'entrar a la Copa de la UEFA.

Quan li demanaren per la possible sortida de jugadors el tècnic indicà que la planificació de la plantilla està «un poc aturada» a l'espera de saber si l'equip jugarà o no a Europa la propera temporada. «Jugar la UEFA exigiria un esforç a l'hora de configurar la plantilla», digué l'entrenador, que recordà que amb el sistema de lligueta d'aquesta competició europea s'ha de tenir una plantilla amb garanties.

També parlant d'Europa l'entrenador va justificar la decisió del Mallorca de no inscriure's a la Intertoto per poder fer la pretemporada seguint el model dels darrers anys. «Històricament el Mallorca no és un equip que se sol inscriure a la Intertoto i quan parlàrem del tema decidírem que el millor era poder preparar la pròxima temporada com els anys anteriors», explicà el tècnic.

Manzano desvetlà que que tant ell com Güiza pagaran un dinar la propera setmana a la resta de la plantilla per agrair-los el fet que el davanter andalús pugui estar lluitant per ser Bota de Plata europea. «No hem fet cap aposta pel número de gols però si que convidarem la resta de la plantilla a un dinar la propera setmana, ja que ha estat feina de tots», digué, afegint després que el seu desig és que Güiza aconsegueixi la Bota de Plata.

Manzano no espera un Barcelona amb els braços davallats i considera que el partit contra els blaugranes serà complicat. «A priori sembla fàcil anar allà per guanyar per les aigües tèrboles en què s'està movent l'equip, sembla un bon moment, però jo pens que el Barça no ens esperarà amb els braços davallats. No han guanyat títols però segur que no volen dir adéu a la seva afició amb una derrota».

L'entrenador vermellenc considerà que l'equip blaugrana podria haver tocat fons després de dos anys sense guanyar títols i per haver de jugar la prèvia de la Lliga de Campions, «fet que no passava des de fa molts anys». Tot i això l'entrenador vermellenc espera un Barça que, com féu davant del València, surti a totes des dels primers minuts. «Per poder guanyar al Camp Nou haurem de fer molta feina i beb feta».

Manzano no considerà estrany que el president Laporta anunciàs el relleu a la banqueta blaugrana després de la derrota al Santiago Bernabéu per 4-1, «això passa al futbol quan les coses van malament». Sobre el proper entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, Manzano ressaltà que és un «home de futbol» i que la directiva haurà pres aquesta decisió «després d'haver-ho meditat molt». Quan li demanaren per si espera una nova mocadorada al Camp Nou l'andalús féu broma i digué que després del que passà a Madrid els seguidors blaugranes no «estaran per cantar sevillanes», encara que avisà que si hi ha mocadorada podrien esperonar els catalans. «Per això no viatjam confiats, al contrari, previnguts perquè podem trobar un Barça potent», avisà el tècnic vermellenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.