nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Madrid ja és nou campió de Lliga en guanyar l'Osasuna

Osasuna 1
Reial Madrid 2

Osasuna: Ricardo, Javier Flaño, Cruchaga, Miguel Flaño, Monreal, Punyal, Astudillo, Azpilicueta, Plasil, Espelma, i Portell.
Kike Sola per Javier Flaño i Pandiani per Portell.

Reial Madrid: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Diarra, Gago, Sneijder, Raúl, Saviola i Robben.
Baptista per Sneijder, Higuaín per Raúl i Torres per Saviola.

ÀRBITRE: Luis Medina Cantalejo. (comitè andalús). amonestà amb targeta groga els locals Azpilicueta, Cruchaga, Miguel Flaño i Punyal i els visitants Heinze, Sneijder, Diarra, i Torres. Expulsà per doble amonestació Cannavaro del Madrid en el minut 46.

 

Gols: 1-0: minut 83, Punyal, de penal.
1-1: minut 87, Robben.
1-2: minut 89, Higuaín.

El Reial Madrid es proclamà campió de Lliga en dos minuts màgics i entonà la victòria en la trenta-cinquena jornada de Lliga en guanyar a Osasuna a Pamplona amb una èpica remuntada i amb deu jugadors durant tota la segona part, després de veure's per sota al marcador en el minut 83 i vèncer amb dos gols en els minuts 87 i 89.

Els blancs es van assegurar el campionat malgrat jugar tota la segona meitat amb deu homes després de l'expulsió en el 46 de Cannavarro després de remuntar el gol de penal de Punyal en un increïble final amb els gols de Robben i Higuaín.

A falta de bon futbol, els primers vint minuts foren de gran intensitat i fins i tot en detriment al conjunt vermellenc encara que es precipitaren i no apareixeren ocasions clares de gol. Amb posterioritat, baixà el ritme del joc i el conjunt blanc disfrutà de minuts, pocs emperò, de possessió de la pilota.

El primer període va ser guanyat als punts per l'equip local, que va controlar més la pilota i va portar la iniciativa davant d'un Reial Madrid massa contemporitzador.

La segona part va començar amb l'expulsió de Cannavaro al primer minut de la represa, la qual cosa va obligar Bernd Schuster a sacrificar Saviola per Torres.

Després d'uns minuts amb diverses targetes en pocs instants, el Reial Madrid va digerir millor el canvi d'escenari, curiosament malgrat jugar amb jugador un menys.

A partir d'aquí els blancs, que van gaudir dels seus millors minuts, encara que els locals van acariciar la victòria amb el penal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.