muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

Camacho i Agüero consoliden l'Atlètic a la zona Champions

La derrota condema el Recre a patir fins al final

At. madrid 3
Recreativo 0

At.madrid: Leo Franco, Antonio López, Pablo, Perea, Pernía, Maxi Rodríguez, Camacho, Raúl García, Luis García, Forlán i Kun Agüero.
Jurado per Maxi Rodríguez en el minut 80, Cléber Santana per Raúl García en el minut 83 i De las Cuevas per Kun Agüero en el minut 76.

Recreativo: Sorrentino, Pablo Oliveira, Iago Bouzón, Cáceres, Poli, Camuñas, Jesús Vázquez, Barber, Aitor, Sinama Pongolle i Marco Rubén.
Ersen Martín per Aitor en el minut 55, Gerard per Barber en el minut 72 i Guerrero per Sinama Pongolle en el minut 78.

ÀRBITRE: Pérez Lasa (Comitè basc). Amonestà els locals Raúl García i Pablo i els visitants Cáceres i Barber.

Gols: 1-0: minut 20, Camacho.
2-0: minut 54, Kun Agüero.
3-0: minut 74, Camacho.
Un còmode triomf, amb l'estrena golejadora d'Ignacio Camacho, amb dos gols, reanimà un Atlètic de Madrid en el seu viatge cap a la Lliga de Campions i augmentà els problemes del Recreativo de Huelva a la zona baixa de la taula, en un duel que sempre va pertànyer al conjunt blanc-i-vermell.

L'equip andalús només va resistir vint minuts en el Vicente Calderón, on el bloc madrileny, amb dos gols del de la pedrera i un altre de l'argentí Kun Agüero, va imposar la seva superioritat en ocasions, joc i gols per continuar per tretzena setmana consecutiva entre els quatre millors de la classificació de Primera Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.