algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Manacor guanya un duel fat

El conjunt de Sansó sumà els tres punts davant un ordenat Montuïri

MANACOR 2
MONTUÏRI 0

MANACOR: Vives (2), Raúl (2), Pere Fuster (2), Julià (2), Joan MIquel (2), Jaume Moll (2), Gual (1), Tomeu Vidal (2), Mira (1), Llull (1) i Edu (1).
Ramírez (-) per Edu, Sergi (-) per Gual i David Mateu (-) per Llull.
MONTUÏRI: Alcover (2), Munar (2), Salinas (2), Redondo (2), Pau Pomar (2), Barto (1), Edi (1), Lluís (1), Rafita (2), Fullana (1) i Villa (1).
Morales (1) per Villa, Ferrer (1) per Barto i Ordines (-) per Redondo.
ÀRBITRE: Voltes Casado (2). Amonestà amb cartolina groga el local Tomeu Vidal i els visitants Alcover, Redondo, Pau Pomar i Fullana. No hi va haver expulsions.
GOLS:
1-0: minut 51, Gual.
2-0: minut 79, Edu.


Partit dolent. Va esdevenir pràcticament sense ocasions. Ambdós equips lluitaren per la mateixa cosa: mantenir-se a una posició tranquil·la, lluny del descens. Malgrat això, el Manacor en va sortir més afortunat, sobretot a la segona part, ja que a la primera el joc va resultar avorrit.

El marcador s'estrenà al minut 51, en un penal llançat per Gual. Aquest primer punt animà els locals i al minut 79, Edu, amb un triple al porter Alcover, materialitzà el segon i darrer gol de la trobada. La part positiva del partit són els tres punts que s'emportà el Manacor de la seva victòria i que el situen al novè lloc de la taula de la classificació. Per altra banda, el Montuïri no es pot adormir i s'haurà d'esforçar més si vol mantenir-se a una acceptable posició a la taula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.