nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Van Nistelrooy serà baixa sis setmanes

El davanter va ser sotmès a una cirurgia artroscòpica i podria tornar contra el Barça

El davanter holandès Ruud Van Nistelrooy estarà sis setmanes de baixa, després d'haver estat sotmès ahir a Amsterdam a una cirurgia artroscòpica en el turmell dret per corregir la sinovitis crònica que pateix. Segons la pàgina web oficial del Reial Madrid, la intervenció ha estat realitzada amb èxit pel doctor Van Dijk, especialista en cirurgia artroscòpica de turmell, després de la interconsulta efectuada conjuntament amb els serveis mèdics del Reial Madrid.

A l'operació, que resultà satisfactòria, es procedí a la neteja d'unes microcalcificacions que el jugador tenia a la seva articulació i que originaven la sinovitis crònica.El jugador tornarà avui a Madrid, acompanyat pel doctor del club, Luis Serratosa, que va estar present ahir a la intervenció. Van Nistelrooy iniciarà ja avui el seu procés de recuperació a Madrid i, si es compleixen les previsions, podria jugar el 7 de maig el partit contra el Futbol Club Barcelona a l'estadi Santiago Bernabeu, així com els darrers jocs de Lliga davant el Saragossa i el Llevant. El darrer partit disputat per l'holandès fou el duel contra el Getafe el passat 24 de febrer quan el conjunt que entrena Bernd Schuster fou derrotat (0-1). D'aquesta manera, Van Nistelrooy intenta posar fi als problemes que li han impossibilitat per oferir el millor rendiment.

El jugador, de 31 anys i que recentment va renovar amb el club madridista, ha marcat 12 gols en aquesta campanya, i la seva absència serà un dur cop per a l'equip blanc, que està en plena lluita per intentar revalidar el títol de Lliga aconseguit la temporada passada. Ara mateix el Madrid encapçala la classificació amb set punts d'avantatge sobre el FC Barcelona, quan resten set jornades per al final de la competició.

Cal recordar que el davanter holandès va ser una peça clau de la victòria a la Lliga la temporada passada i que va finalitzar com a màxim golejador de la competició. Precisament els seus gols foren la principal arma del Madrid de Fabio Capello, que protagonitzà una impressionant remuntada en la classificació per finalment avançar el Barça a poques jornades del final. L'encert golejador del davanter holandès i la falta de solvència del conjunt català foren claus perquè el Madrid acabàs amb una sequera de tres anys sense títols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.