cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El Soledat perd però planta cara

L'Atlètic Balears s'imposà al conjunt de Son Malferit en un bon duel

AT. BALEARS 3
SOLEDAT 1

ATLÈTIC DE BALEARS: Cuesta (2), Rubio (2), Toni Martí (2), Rodri (2), Pablo (2), Fuentes (2), Estevan (2), Nando (2), Òscar (2), Nevado (2) i Santos (2) soledat: Roberto (2), Lolo (2), Bru (2), Yousous (2), Atxabal (2), Julio (2), Paco Cortes (2), Karate (2), Yeray (2), Pablo (2) i Trujillo (2).
Ernesto (2) per Paco Cortes, Peke (2) per Bru i Gaspi (2) per Lolo.
ÀRBITRE: Albiol Gonzalez (2). Amonestà els jugadors de l'Atlètic Balears, Pablo i Ismael i el jugador del Soledat Paco Cortés. Expulsà amb tarjeta vermella el jugador local Oscar, ja a la banqueta després d'una substitució, al minut 63.
GOLS:
1-0: minut 10, Rodri.
2-0: minut 45, T.Martí.
2-1: minut 56, P.Cortés.
3-1: minut 83, Nevado.


Nova victòria de l'Atlètic Balears davant un Soledat que lluità amb força i determinació. De fet, a la primera part el conjunt visitant sortí al terreny de joc plantant cara al seu rival i intentant dominar el centre del camp. Ara bé, l'Atlètic Balears també sortí al terreny de joc molt centrat i amb ganes de marcar el més aviat millor. Així, al minut deu del primer temps, Rodri aconseguia superar la porteria defensada per Roberto amb un espectacular gol de fora de l'àrea que féu vibrar l'afició. Després del gol el Soledat intentà igualar novament el marcador, però fou el conjunt local qui, en temps de descomte, aconseguí novament marcar. A la segona part el Soledat aconseguia escurçar diferències, però el local Nevado sentenciava al 83.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.