Fc barcelona 1
Vila-real 2

Fc barcelona: Valdés, Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal, Touré Yaya, Deco, Iniesta, Ronaldinho, Henry i Etoo. Giovani per Touré Yayá i Bojan per Henry.

Vila-real: Diego López, Javi Venta, Gonzalo, Godín, Capdevila, Cazorla, Eguren, Senna, Pires, Matías Fernández i Guille Franco. Tomasson per Guille Franco, Bruno per Pires i Nihat per Matías Fernández.

ÀRBITRE: Pérez Burrull (Comitè cantàbric). Amonestà Víctor Valdés, Etoo, Xavi, Zambrotta i Thuram per part del FC Barcelona i Cazorla, Capdevila, Godin i Guille Franco per part del Vila-real.

Gols: 0-1: minut 30, Marcos Senna de penal. 1-1: minut 67, Xavi. 1-2: minut 81, Tomasson.

EFE. Barcelona. El FC Barcelona començà ahir a acomiadar-se de la Lliga i torna a ser a vuit punts del lideratge després de perdre enfront del Vila-real per 1-2 en un partit en el qual el trio Ronaldinho-Etoo-Henry fracasà i l'equip blaugrana només somià en la victòria quan Xavi empatà. Amb els tres punts, el Vila-real s'apropa als blaugranes en la classificació, que en una setmana ha tirat per terra les seves opcions al títol. Començà bé el Barça i Etoo tingué una clara oportunitat, amb un un contraun davant Diego López, en el minut 2 de joc. Els de Rijkaard dominaven un rival que no feia sensació de perill, però en el minut 30 de joc Víctor Valdés cometé penal sobre Guille Franco, el millor home del partit, que Marcos Senna transformà. L'atac local no funcionava i només la clarividència d'Iniesta i de Xavi mantenia l'equip català en el partit, no en el marcador. En la segona part el Barça continuà controlant el centre del camp, però era el Vila-real qui creava perill amb ràpids contracops. I una altra vegada el capità Xavi, en el minut 67, donà esperances al seu equip empatant després d'una jugada personal d'Iniesta. Llavors arribaren els millors minuts dels locals, però sense idees en la darrera passada. Els darrers vint minuts foren un atac blaugrana sense perillositat i Tomasson, nou minuts abans d'acabar, sentenciava el matx i potser la Lliga a passada de Capdevila. Un cop massa dur per a un Barça que ja no es recuperà tot i que Ronaldinho, en una falta, envià una pilota al travesser en el temps de descompte. El Madrid, a vuit punts.