ALAIOR: Toni (1), Sampo (1), Tudurí (1), Jordi (2), Óscar (1), Marcos (1), Pau (2), Yosef (1), Roberto (1), Ivan (2) i Abel (2).
Raúl (1) per Sampo i Marqués (1) per Abel.
SP. MAONÈS: Eloi (2), David (2), José Enrich (2), Israel (2), Capó (2), Moyano (3), Libo (3), Javi (3), Pirri (2), Beto (2) i Dani (3).
Abraham Hernández (1) per Beto i David Cámara (-) per Libo.
ÀRBITRE: Voltes Casado (2). Amonestà amb cartolina groga els jugadors locals Sampo, Abel, Marcos i Marqués; i el visitant Dani. No hi va haver expulsions.
0-1: minut 4, Dani Marqués.
0-2: minut 20, Moyano.
0-3: minut 47, Dani Marqués.

DdB. Palma.
L'Sporting surt victoriós del derbi menorquí, on havia empatat a l'anterior trobada. L'equip visitant es mostrà clarament superior davant un Alaior que no pogué aproximar-se a la porteria contrària. Durant el temps de descans, el conjunt de Maó ja havia entrat dos cops a la porteria de Toni. A la segona part, Dani Marqués al minut 47 provocà el darrer gol del partit en el definitiu 0 a 3. Amb aquest resultat, l'Sporting es manté a la zona mitjana de la classificació, mentre que l'Alaior haurà de treballar per allunyar-se de la zona de perill.