muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Mallorca B s'endú els punts davant un lluitador Serverí

SERVERÍ 0
MALLORCA B 1

SERVERÍ: Micky (3), Sergio (3), Martí (3), Kanke (3), Juanpi (3), Baró (3), Mateo (3), Biel Martínez (3), Galmés (3), Jose (3) i Nando (3).
Luis (2) per Baró, Marcos (2) per Galmés i Iván (2) i Jose (2).
MALLORCA B: Romero (3), Hervias (3), Alfre (3), Castillo (3), Pitu (3), Dani (3), Bernat (3), Emilio (2), Oller (2) i Casanovas (2).
Javi (2) per Hervias, Berto (2) per Dani i Jaime (2) per Casanovas.
ÀRBITRE: Bosch (-). Amonestà amb targeta groga Sergio, Galmés, Jose i Marcos per part de l'equip local i Hervias, Castillo, Pitu i Oller per part dels visitants. Expulsà l'entrenador visitant, Bauzà, en el minut 69.
GOLS:
0-1: minut 25, Oller.

R. MANZANO. Son Servera.
El conjunt de Son Servera no pogué superar al Mallorca després d'intentar-ho gairebé durant tot el partit. Els locals completaren una bona actuació davant l'expectació del nombrós públic que hi assistí. Els serverins iniciaren el joc amb un lleuger domini, però foren els visitants els qui aconseguiren marcar el que seria l'únic gol del partit. A partir d'aquí, i sense enfonsar-se, el conjunt local continuà lluitant, però la bona qualitat del joc del rival i la discutida actuació del col·legiat, que no assenyalà dos possibles penals, li impediren obrir el seu caseller.

En el segon temps, l'equip serverí pitjà més fort per aconseguir equilibrar el marcador, però sense èxit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.