cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

«La primera part ha estat molt dolenta»

Nunes es mostra crític amb els primers 45 minuts del Mallorca i considera just l'empat final

DdB. Valladolid.

Els jugadors de la plantilla del Reial Mallorca coincidiren a valorar positivament l'empat aconseguit davant el Valladolid, qui consideren un rival directe en la lluita per la permanència, però també reconeixen que s'ha deixat escapar una bona oportunitat per sumar els tres punts i fer un salt qualitatiu a la classificació.

El portuguès José Carlos de Araujo Nunes afirmà que «estic content pel punt sumat davant un rival directe. Sabíem que seria un partit molt difícil contra un equip que ha treballat molt bé. La primera part ha estat dolenta per la nostra part, però en la segona hem millorat i crec que l'empat és just i ens ve bé». En referència a la seva expulsió per doble amonestació, Nunes reconegué que havia estat justa i assegurà que «si no l'aturava el jugador, se n'anava directe cap a la nostra porteria i la jugada hagués pogut acabar en gol. Era necessari aturar-lo». El central portuguès sentencià que «estam un punt més lluny del descens, però també és veritat que, si haguéssim guanyat, ara estaríem més a prop dels de dalt i més tranquils. Ara hem de descansar i començar a pensar en el Betis».

Per la seva banda, Ariel Ibagaza reconegué que «la primera part ha estat del Valladolid, però en la segona nosaltres hem tingut oportunitats per guanyar. Al final, el punt és bo i ja hem de pensar en el pròxim partit. Sabíem que seria un partit difícil i que el Valladolid sortiria amb ràbia, però així i tot hem sumat un punt». Malgrat tot, l'argentí llançà un missatge al seu entrenador en afirmar que «a la mitja punta i amb una major llibertat em trob millor, però aquesta vegada m'ha tocat treballar una mica més ajudant Pereyra i ho accepto».

Finalment, Guillermo Pereyra féu autocrítica i reconegué que «no hem fet un bon partit, haguéssim pogut fer alguna cosa més, però l'empat és just». En referència a la seva substitució, Pereyra assegurà que «el camp era pesat i jo no estava al cent per cent, m'he cansat molt».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.