• Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

El Betis es rehabilita a costa del Madrid

El conjunt blanc, que s'avançà en el marcador, suma la segona derrota consecutiva fora del Bernabéu

BETIS 2
REIAL MADRID 1

BETIS: Ricardo, Damià, Juanito, Melli, Fernando Vega, Arzu, Rivera, Edu, Capi, Mark González, i Pavone.
Sobis per Capi, Juande per Pavone i Caffa per Edu.
REIAL MADRID: Casillas, Michel Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Gago, Guti, Robben, Baptista, Drenthe, i Raúl.
Van Nistelroy per Drenthe, Higuaín per Baptista i Balboa per Raúl.
ÀRBITRE: Alberto Undiano Mallenco (comitè navarrès). Amonestà els visitantes Gag, Marcelo, Baptista, Robben i Sergio Ramos, i els locals Arzu i Melli.
GOLS:BR> 0-1: minut 6, Drenthe.
1-1: minut 32, Edu.
2-1: minut 36, González.

EFE. Sevilla.
El Reial Madrid va tornar a fallar com a visitant i va encaixar la seva quarta derrota de Lliga fora del Bernabéu, en aquesta ocasió davant d'un Reial Betis que li va fer la volta al marcador en la primera part en dues jugades de qualitat i que, en la segona va saber controlar la situació a la perfecció.

No era el millor moment perquè el necessitat equip verd-i-blanc rebés el líder destacat, després d'enllaçar dues derrotes consecutives i que el conjunt madrileny reivindicàs la seva fortalesa amb la, fins ara, golejada de la temporada, un 7-0 al Reial Valladolid.

La il·lusió sevillana es va basar a mantenir un ordre tàctic i en el qual els de l'alemany Bernd Schuster se'ls indigestàs la gran ració de dolç que han rebut durant la setmana després de la suficiència demostrada davant el conjunt de Valladolid. El Reial Madrid, malgrat tot, amb la lliçó apresa després del que va succeir en la seva anterior sortida, amb derrota clara a Almeria per 2-0, no va voler que el rival se li penjàs i de seguida que va poder, l'holandès Robben va anar cap a la banda dreta en una jugada que va culminar, des de l'altre costat, el seu compatriota Drenthe, que va posar el 0-1.

Als de Paco Chaparro se'ls romperen els esquemes als sis minuts, en haver d'avançar metres a la recerca d'un gol que giràs les taules, però això només va fer que el Madrid sortís a la contra i que es veiessin a prop el 0-2.

Malgrat això, el Betis, passada la mitjana hora i després que els visitants perdonassin l'oportunitat de tancar el partit, es va aprofitar d'una pèrdua de pilota de Guti que l'argentí Pavone va posar des de l'esquerra i que el brasiler Edu, de cap, convertia en la igualada.

No va donar temps a veure com reaccionaria el Reial Madrid, perquè quatre minuts després, en una jugada calcada, en aquesta ocasió va ser Edu qui va centrar i el xilè Mark González aquell que va connectar el cop de cap al qual no va poder respondre el porter Iker Casillas.

El Madrid va intentar la igualada a partir d'aquest moment, però un Betis molt ordenat va evitar que el conjunt blanc gaudís d'ocasions clares de gol i el comdemnà a patir la seva derrota consecutiva fora de l'estadi del Santiago Bernabéu.