• Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

El Madrid referma el seu lideratge a costa del Valladolid

El Valladolid surt al Bernabéu jugant al atac i torna a casa amb set gols a la butxaca, però en contra

R. MADRID 7
VALLADOLID 0

REIAL MADRID: Casillas, Michel Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Gago, Guti, Baptista, Robben, Robinho i Raúl.
Drenthe per Robinho, Diarra per Sergio Ramos i Soldado per Gago.
REIAL VALLADOLID: Asenjo, Pedro López, Rafa, García Calvo, Marcos, Rubio, Vivar Dorado, Sisi, Capdevila, Víctor i Llorente.
Óscar Sánchez per Capdevila, Sesma per Sisi i Borja per Víctor.
ÀRBITRE: Ramírez Domínguez (Comité andalús). Amonestà Sergio Ramos per part del Reial Madrid i Asenjo per part del Reial Valladolid.

EFE. Madrid.
El Reial Madrid no fallà i aprofità els dos punts que l'etern rival es deixà en Sevilla per fer pujar fins a vuit els de diferència respecte el Barça. I ho va fer d'una manera diferent, guanyant, sí, però aquesta vegada jugan bé al futbol per acabar golejant i humil.liant un Reial Valladolid que, malgrat dominar el joc en la primera mitja hora de partit, ja perdia tres a zero gracies a l'habitual efectivitat dels davanters blancs i la seguretat de Casillas. Baptista a passada de Robben, Raúl després de combinar amb Guti i Robben a passada també de Guti sentenciaren el matx a les primeres de canvi davant un rival quie no podia creure el que veia. Havia jugat millor però estava sent golejat. El quart, de penal, acabà per enfonsar els visitants que amb el cinqué de Guti es retiraven al descans amb un vergonyós 5-0 en contra.

I com sol passar en aquests casos, la represa no fou tan vibrant però els de Schuster tingueren l'ambició necessaria per fer, encara, dos gols més mitjançant Guti i el marginat Drenthe. Robben, ahir sí, justificà davant el seu públic el seu car fixatge. El 'gol de l'honor' no arribà perqué Iker Casillas continuà amb el seu particular idili amb els pals i el tram final del matx només serví per donar descans Sergio Ramos, una oportunitat a Roberto Soldado i demostrar que Diarra es senzillament desastrós quan juga de central. Del Reial Valladolid, poc a dir. Només que començà valent i això, al Bernabéu, a vegades es paga car. La Lliga torna a ser de color massa blanc.