cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

«Hem puntuat en un camp molt difícil»

Ibagaza i la resta de jugadors del Mallorca donaren molt valor a l'empat contra el Vila-real

DdB. Vila-real.

Els jugadors del Reial Mallorca coincidiren de manera unànime quan destacaren la importància del punt sumat ahir davant el Vila-real, tercer classificat a la Lliga.

El migcampista Ariel Ibagaza assegurà, en acabar el partit, que «l'empat és molt bo, ja que hem sumat un punt en un camp molt difícil. El Vila-real és un equip que sap a què juga i tot i que hem començat el partit freds, al final hem tingut oportunitats tant de guanyar com de perdre. Ara ens toca descansar i esperam sumar els tres punts diumenge que ve a casa davant l'Almeria. Ja hem oblidat l'eliminació a la Copa i ara ens hem de centrar a la Lliga. Ara vénen partits importants en què hem d'intentar sumar el màxim de punts possibles. Quan més aviat poguem assolir l'objectiu de la permanència, millor. Ens donarà més tranquil·litat».

Per la seva banda, el grec Basinas, tot i ser breu en les seves declaracions, afirmà que estava «molt feliç» pel seu primer gol amb la camiseta del Mallorca i destacà que «hem sumat un punt molt important. Ara tindrem una setmana més descansada i podrem preparar amb tranquil·litat el partit contra l'Almeria, que també serà molt important».

L'extrem solleric Tuni coincidí amb els seus companys en assenyalar que «un empat davant el tercer classificat és bo. A més, a aquestes alçades de segona volta, ja sumam més punts que a la primera en els mateixos partits. L'equip està en una bona línia i si seguim així estarem salvats molt abans de la darrera jornada».

El davanter Dani Güiza comentà que «l'empat és bo, ja que el partit era molt complicat» i en referència a l'actuació personal opinà que «ha faltat poc per al gol. Això és qüestió de ratxes i estic convençut que tornaré a marcar».

Finalment, Juan Arango» assegurà que «l'equip ha estat bé defensivament i en atac hem tingut les nostres ocasions. L'empat és just i un bon resultat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.